Станка рекламира развалени вафли

Станка Златева
Станка Златева

Победителката от „ВИП Брадър 2013″ Станка Златева пусна в профила си във фейсбук реклама на вафли със собственото й име и снимка. Олимпийската вицешампионка се изфука с марката на лакомствата „Златна Станка“ само ден след като спечели риалити предаването. Вафлите на Станка обаче се вижда, че са с изтекъл срок на годност още от началото на октомври.

Вафлите "Златна Станка"
Вафлите „Златна Станка“

Близки до световната ни шампионка разкриха, че в къщата й в Крушари имало няколко кашона, които отдавна отлежавали, тъй като никой в семейството не ги харесвал заради марципанения им вкус.

Майка й обаче не давала и дума да става да се хвърлят рекламните продукти. Вафлите нашумяха още миналата година, когато сладкарски цех реши да сложи образа на Златева на опаковките. Това не е първият път в историята на брадърите, когато си имат собствена марка сладки.

Още в първия сезон на шоуто, докато съквартирантите бяха в Къщата, изобретателни самодейци изобретиха вафли Зара и Нед, които се продаваха като топъл хляб. Двете бивши звезди така и не взеха нищо от сладкарите, които натрупаха пачки най-вече от хлапетата, които полудяха по новия хит. „Златна Станка“ обаче не стана сполучлива и почти не се харчеше в магазините, тъй като очевидно модата на подобен наивен пиар отмина. Сега обаче спортистката е решила да реанимира вафлите след успеха си във „ВИП Брадър“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *