Станка Златева шашка с каруцарски речник, нарекоха я „простакеса“!

Израсналата сред мъже Станка псува като каруцар
Израсналата сред мъже Станка псува като каруцар

 

Станка Златева може да е шампионка на тепиха, но речникът й е като на абсолютна простакеса. Израсналата сред борци и на село олимпийска медалистка от Лондон 2012 няма навика да си държи зад зъбите езика си, от който онзи ден си изпати марионетката Пламен Медаров.

Станка Златева Бизнесменът, уж натрупал милиони от алъш-вериш с електронни цигари в Нова Зеландия, седмици наред е трън в очите на съквартирантите.

Преди няколко дни софиянецът, който не знае имената на Васил Левски, за пореден път опъна нервите им, като се изтъпанчи с луксозния си живот. „Аз водя живот, който е много повече ВИП от вашия. Станка си стои на село, Тервел си живее в нормален апартамент… Аз обаче живея в луксозен апартамент“, без грам свян се похвали недоразумението Медаров.

След като не спря да се хвали въпреки забележката на боксьора Пулев, че е нелепо да се сравнява и Станка, последната не се сдържа и изригна: „Парите можеш да си ги навреш в г*за Смешко“.

На номинациите преди седмица цапнатата в устата Станка напсува в ефир, без притеснение, че думите не могат да бъдат цензурирали от Биг Брадър: „Аз съм невежа, аз съм от п*чка си м*йна…“.

Седмица по-рано, когато Златка Димитрова влезе в Къщата, простодушната Станка я посрещна със: „Златке, ти си била голям кон, ма!“. В аналите остава и великото прозрение на Златева: „Днес всеки се такова, без да знае що се такова“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *