Станка Златева хлътна по Сакалиев

Станка Златева и Стойко Сакалиев
Станка Златева и Стойко Сакалиев

  Най-успешната българска спортистка през последните 5 години, Станка Златева, е видимо влюбена във футболиста Стойко Сакалиев. Двамата са постоянно един до друг, а шампионката по борба дори се изчервява от нежните жестове, които симпатичният спортист проявява към нея. Златева се самопрокле никога да не спечели медал и да няма деца, ако не й повярват, че Стойко не е нарушил правилата в Къщата да не се пуши в тоалетната.

Станка се вживя в ролята на защитник на Саката
Станка се вживя в ролята на защитник на Саката

Саможертвата на Станка се наложи, тъй като Ваня Червенкова, Тервел Пулев и Ирина Флорин през изминалата седмица бяха провъзгласени за полицаи с неограничена власт, които следяха за изпълнението на правилата в Къщата и наказваха жестоко всеки, който ги престъпи.

Възцарилата се полицейщина, която припомни за отминалите времена на Цветан Цветанов, създаде напрежение сред съквартирантите, но дори Мишо Шамара не възропта срещу наложените авторитарни закони.

Симпатиите на Станка към Стойко предизвикват умиление сред зрителите, за по-голямата част от които двамата спортисти са сред фаворитите за победители.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *