Станислава Цалова чака момче

  Синоптичката на Би Ти Ви Станислава Цалова най-накрая ще стане майка. Водещата на прогнозата за времето вече е в шестия месец и със съпруга й Йордан се готвят за посрещането на първия си наследник през 2014 г. Гордите родители ще прегърнат малкия си син Светослав точно по рождения ден на синоптичката – 28 февруари.

Станислава Цалова
Станислава Цалова

„Това бебе е много очаквано и желано. И двамата много го искахме и изглежда затова все не ставаше. Отне ни доста време 3-4 години, за да го направим, но най-накрая се получи. От близките си получавахме страшно много напрежение, понеже все ни питаха кога ще се случи моята бременност. По-страшно обаче стана, когато и те спряха да ни питат какво се случва“, призна за пръв път трудностите на зачеването си синоптичката.

Станислава и Йордан избраха първородният им син да се казва Светослав
Станислава и Йордан избраха първородният им син да се казва Светослав

В един момент Стаси, както галено я наричат в Би Ти Ви, дори се примирява, че може никога да не стане родител. Синоптичката решава, че явно не й е писано да има наследник, и спира да се бори за него. Съпругът й Йордан обаче не се дава така лесно. Въпреки че двойката няма никакви физиологични причини за безплодието си нетърпеливият бизнесмен започва да увещава жона си за инвитро процедура. Тя обаче се страхува от всички усложнения по нея и терапиите, на които трябва да се подлага. Затова и упорито отказва да си направят бебе в епруветка.

Точно когато се успокоява и приема факта, че не успява да зачене, водещата научава, че мечтаното бебе е на път. Седмици преди щастливата вест тя дори тъкмо е споделила с кумата си, че вече се е отказала да бъде майка. От вълнение дори не успява да каже на съпруга си Йордан. Просто му показва теста си с двете чертички на него. Двамата решават да не бързат с оповестяването на събитието, понеже се притесняват, че щастието им още е твърде крехко.

„И сега се безпокоя за бебето. За щастие, бременността ми тече леко и смятам да работя почти до раждането“, споделя плановете си Станислава.

Отрано тя е започнала да се готви за появяването на малкия Светослав. Заплела му е сини терлички и одеяло, с което да го завива в студените зимни вечери. Цялата рода пък била приведена в бойна готовност, за да отменя майката в първите месеци от раждането. Гордите баби и дядовци от сега крояли планове и графици как да подпомогнат младото семейство в грижите по новороденото.

„Мислим с Данчо да гледаме бебето основно сами, но не можем да отнемем на нашите родители възможността да помагат. Със сигурност обаче няма да сме от двойките, които оставят пеленачето си на професионални бавачки. Искаме навсякъде да сме заедно с него. Дори се замисляме, че когато възрастта му позволява, ще го взимаме по всичките си пътешествия из света“, обяснява водещата на прогнозата за времето.

Заченала след пътешествие в Мароко

Приключенският дух на Стаси не е изчезнал дори след напредването на бременността й, още повече, че в щастливото събитие е намесена и екзотична екскурзия до Мароко. Точно след нея синоптичката усеща коренна промяна в мисленето си и сякаш се отърсва от желанието непрекъснато да контролира бъдещето си. Изключвайки стреса, свързан с необяснимата й безплодност, чудото се случва и със съпруга й най-накрая успяват да създадат нов живот.

„В Мароко изведнъж достигнах до есенцията на щастието. Че трябва да живеем тук и сега. Така и направих и късметът ми се усмихна. Изглежда ние с Данчо сме били най-големите спирачки на по-добрия си живот“, философски заключава синоптичката на Би Ти Ви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *