Станимир Гъмов гори заради Кичка

Заради обидите си по естрадната прима „овча кожо“ и „ти си болен червей“, Гъмов се прощава с победата в „Биг Брадър“

Гъмов Кичка

Последните номинации във „Вип Брадър“ в сряда вечерта родиха един от най-жестоките и същевременно срамни скандали в шоуто. Главни действащи лица в него бяха фаворитът за голямата награда Станимир Гъмов и естрадната легенда Кичка Бодурова. На финалната права двамата си размениха изключително обидни реплики.

Отвратителната словесна битка отприщи любимото Гъмче на Преслава. актьорът си позволи да нарече една от най-успелите и обичани изпълнителки „животно“. След обидата на кукловода Кичка рухна в Изповедалнята, където бе призована за да номинира най-достойния за победител и този, който според нея не заслужава да спечели формата.

В истеричен изблик Бодурова почервеня като презрял домат и плувна в сълзи, жестоко обидена, че никога през живота си не е била толкова унижавана, колкото в къщата на Големия брат.

„Гъмов ме нарече „животно“ и „овехтяла комунистическа певица“! Как може?! Той не знае ли, че аз имам дете? Според мен Станимир е най-недостойният да бъде окичен с титлата „Любимата звезда на България“, произнесе се Кичка.

Номинацията й вбеси актьора и в къщата стана страшно.

Станимир Гъмов

Преслава първо се помъчи да удържи гнева на любимия си, а той й обеща, че няма да напада съквартирантката им. Неволно изпусната реплика към певицата, която този път със сигурност не бе дирижирана от сценаристите, отговори на въпроса, който вълнува цялата нация.

„Влюбен ли е Гъмов в Преслава“. Да, влюбен е, потвърди самият той. „Добре, няма да се карам с Кичка, любов моя“!

Актьорът обаче не удържа на обета си. Минути преди финалните надписи на епизода Ники Кънчев излезе от сценарий и поиска камерите да покажат на живо случващото се в Къщата. В нея Гъмов с пяна на уста бълваше змии и гущери по Бодурова. „Кичке, ти взе Оскар-а тая вечер! Ти живя недостойно в този дом. Ти въвлече цялата къща в клеветите си! Не ми пука, че ме номинира за недостоен. Аз искам ти да спечелиш! Болен червей такъв! Овча кожо, не те е срам“, зарина с ругатни певицата Станимир Гъмов.

След последните номинации той, Джино Бианкалана, Ернестина Шинова и Катя и Здравко от Ритон са сигурните участници на финала, който ще е на 13 ноември, петък.

Един измежду Кичка Бодурова, Светлана Василева, Кристина Димитрова и Люси Иларионов ще се бори за последното място сред финалистите. Нищо чудно последната грозна атака на Гъмов към Кичка да му коства любовта на публиката и това да му струва победата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *