Спрете да разделяте Рачков и Мария Игнатова!

През изминалата година популярната двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова са били разделяни от медиите 4 пъти. Поне така показват сметките на журналисти при преброяването на „новините“ за скандалите през 2013 г. Заради огромната си популярност хитовите водещи не излизат от устата на медиите.

Димитър Рачков и Мария Игнатова
Димитър Рачков и Мария Игнатова

Журналистите ги употребяват, като най-често пишат, че се разделят. Вряка „новина“, че Рачков и Мария са скарани, предизвиква небивала вълна от коментари и преписване от вестник във вестник и от сайт на сайт.

За разлъката им се измислят сюжети и подробности, които карат дори хора, които ги познават, да се замислят дали няма нещо вярно.

Димитър Рачков и Мария Игнатова Само допреди дни в медийното пространство шестваше историята, че Мария е зарязала актьора заради 60-годишен милионер. Тази версия седмици наред обикаля по всички сайтове и накрая дори провокира слуха, че Рачков напуска „Господари на ефира“, за да не работи вече с Мария. Накрая всичко беше официално отречено от пресаташето на шоуто.

В края на лятото пък гръмна „новината“, че Игнатова е уволнена от всички продукции на „Глобъл вижън“ отново заради разлъка с любимия й Рачков. Повод за този нов сценарий стана краткото й отсъствие от ефира след спирането на „Пълна лудница“. Тогава Димитър Рачков се върна като водещ на „Господари на ефира“, но негов партньор не беше блондинката а Васил Василев – Зуека. Това веднага даде хляб на нови фантастични и версии за раздялата на звездната двойка. След старта на предаването Ол инклузив“, в който Мария също участва, клюките отново се оказаха плод на нечие развинтено въображение.

Сезонът на спекулациите за тази година започна още през юли. Тогава вестниците излязоха с големи заглавия, че Рачков и Мария са пред раздяла. Поводът беше поредното отлагане на сватбата им. След като през март двамата обещаха да се вземат официално, а през юли стана ясно, че няма да стигнат до олтара, медиите отново решиха, че е време за раздяла.

Само седмица по-късно обаче се оказа, че това е поредната медийна измислица и в отношенията на двамата няма никаква драма.

В края на годината талантливата блондинка бе забъркана в афера с бившия премиер Борисов, който никога не е крил слабостта си към нежния пол. Ексминистър-председателят е свободен мъж и може да прави каквото иска в личния си живот, но в него Мария не присъства.

Талантливите актьори са се уморили да обясняват, че отношенията им са хармонични, и са твърде дискретни по отношение на личния си живот, за разлика от бившия мъж на Игнатова Петко Димитров.

След като се ожени за танцьорката Яна, двамата се впуснаха в безброй медийни изяви, в които коментират всяко свое преживяване. Мария и Рачков са желязна двойка, а у нас, за съжаление, това трудно се прощава. Колкото повече ги разделят, толкова по-щастлива е съдбата им, радват се верните им приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Y7lXwiZpmDk

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Спрете да разделяте Рачков и Мария Игнатова!"

  1. Мария   30.12.2013 at 14:29

    Когато и да съм прочела нещо от рода на това че са се разделили никога не съм вярвала!!! Затова сме на това ниво защото медиите вече не са медии нито вестниците са вестници!!! Само лъжат!!! Бъркат се в живота на хората и измислят само лъжи!!! Няма капчица истина в това което пишат!!! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОВА КОЕТО ПИШЕ В ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ!!!!!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *