Софи Маринова се срамува, че няма гадже

Софи Маринова

  Ромската перла толкова го е закъсала за мъже, че вече се срамувала, че стои сама, говорят клюкари.

Наскоро Софка заяви пред медиите, че синът й Лоренцо бил толкова ревнив, че не й давал да си хване гадже. Всеки, който проявявал някакъв интерес към гласовитата му майка, бил разкарван скоропостижно от четвъртокласника.

В гилдията я одумват обаче, не певицата сама си съчинила историята само и само да има някакво оправдание за пред хората (и за пред колежките), че няма партньор до себе си.

Всъщност изпълнителката на „Стари рани“ била силно притеснена, че не може да си намери подходящ мъж и че ще кукува сама цял живот.

37-годишната певица, която има зад гърба си няколко несполучливи връзки, от които става добър сапунен сериал, повече от всичко на света искала да се задоми отново, но засега удряла на камък.

Любовният живот на Софка е обратнопропорционален на успешната й певческа кариера – колкото повече й върви на музикалното поприще, толкова по-неудовлетворена се чувствала в личен план.

Въпреки че си направи силиконови ц*ци за няколко бона и ги изложи на показ пред всички, мераклии да ги обгрижват имало, но само за кратко време. Пред близки и приятелки изпълнителката се жалвала, че макар да има добри доходи и слава, най-важното – любовта й куцала.

„Софка даде всичко от себе си, за да си намери мъж – ляга няколко пъти под ножа: направи си ц*ци, устни, тунинг, корекции, съблича се, облича се, приказва по медиите колко много иска да се задоми, но работата пак не става! Или пък ще срещне точния човек, но не когато тя реши, а когато й дойде „сляпата неделя“, клатят глава загрижено близки на изпълнителката от Етрополе.

ВИЖ ИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *