Софи Маринова се Разведе с Гринго само 3 месеца след Сватбата! Причината е Шокираща:

Само 3 месеца след бляскавата сватба, Софи Маринова се разведе официално със съпруга си Тодор Давидов-  Гринго. Решението на съда за разтрогването на брака им е от 26 юни.

Певицата била пребивана редовно от Гринго, още преди сватбата. Въпреки това, тя се омъжи за него на бляскава сватба с над 400 гости, а кумове им бяха Преслава и Павел Лазаров. Три месеца по- късно обаче, Софи била зверски пребита от пресния си съпруг и решила, че ще се разведе с него.

Истината за раздялата на певицата и съпруга й лъсна на рождения ден на кумата им Преслава. Тогава Софи Маринова се появи с гипсирана ръка, но без Гринго. По същото време той бил забелязан да гуляе със свои приятели на Слънчев бряг.

Засега нито фолк певицата, нито бившият й съпруг са коментирали развода. Но усилено се говори, че адвокатът на Софка убедил набързо Гринго да подпише документите за развода, тъй като ако певицата подаде жалба срещу него за домашно насилие, той влиза директно в затвора. В момента Гринго е с 3- годишна пробация заради рекет и нападение над ромски бизнесмен от Айтос.

Основната причина за побоищата, които Гринго нанасял на Софи Маринова, били скандали заради пари. Младокът харчел с лека ръка парите на певицата, въпреки че от години тя има сериозни финансови затруднения. А за капак, завлякъл с пари и нейни приятели, сред които приятеля на Преслава – Павел Лазаров.

 

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Софи Маринова се Разведе с Гринго само 3 месеца след Сватбата! Причината е Шокираща:"

  1. Нина   16.10.2023 at 21:42

    И за колко се омъжи още не е истина

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *