Софи Маринова на седмото небе! Бременна е от Гринго!

Софи МариноваСофи Маринова е на седмото небе от щастие.

Тя зарадва любимия си Тодор Давидов – Гринго с прекрасната новина,  че след осем месеца ще го дари с наследник.

„Направих си  тест и  ми показа две чертички, направо подскочих от радост. Записахме си час за лекар, във вторник ще ходим. Надявам се да потвърди хубавата новина“,  каза щастливо певицата, а в профила й във Фейсбук заваляха куп поздравления.

Двойката обаче има сериозни разногласия по въпроса какво трябва да изскочи от утробата на певицата. Гринго настоява за момченце. Лоренцо иска братче. Единствено Софи мечтае да гушка едно красиво момиченце и да му вързва панделки още в родилното.

Още в началото на връзката им Софи се зарече, че ще  народи най-малко три деца  на охранителя, когото опитоми и даже го направи певец. Тя го води със себе си на участия и му дава микрофона, а той се вживява в ролята си на новия Азис.

Проблемът обаче е, че Софка вече забременява за трети път от три години, а бебе няма.

Софи гаджеПървия път се оказа, че било извънматочна бременност. Втория пък купила развален тест и той показал две чертички.

Сега никой не знае да вярва ли в чудото или не.  Дали певицата отново не бие барабана преждевременно, без да е дошъл тъпанджията?  Дали не си прави реклама? Дали в желанието й да има бебе на всяка цена не се е вманиачила и навсякъде да й се привиждат по две чертички?

Софка е суеверна и би мълчала до третия месец, а не да се хвали само от един тест, недоумяват приятелките й.

Но пък тя е щастлива и не й пука кой какво говори.

Остава бременността да е истина!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *