Софи Маринова вдига мечтаната сватба!

Софи Маринова

  Софи Маринова най-сетне ще бъде булка, се разбра ексклузивно. След два провалени опита да стигне до олтара това лято певицата със сигурност ще изпълни най-голямата си мечта да се види в бяла рокля и да стане омъжена жена. До ритуалната зала тя ще заведе най-новия си любим, с когото излиза от миналата есен. По думите на ромската перла той бил мъжът на живота й и тя е сигурна, че този път няма да преживее разочарованието от провалената сватба.

София Маринова е сигурна в любовта на половинката си и не се поколебала да приеме предложението му за брак, което романтично й отправил на 14 февруари. Тя мигом забравила за двата неуспешни опита да се омъжи и казала „да“ на любимия си. Заветния отговор щяла да даде повторно и в началото на юни, когато се уговорили да е сватбата.

Плановете на влюбените са да организират церемония за чудо и приказ с близо 1000 гости, включващи роднини, приятели и колеги на булката. Ще се празнува 3 дни и нощи, както повеляват циганските традиции.

Заради любовните разочарования от миналото Софка е решила този път да не вдига много шум около връзката си и упорито крие самоличността на годеника си. Признава единствено, че той бил много грижовен и с нея, и със сина й Лоренцо, а освен това нямал нищо общо с мъжете с които певицата е била досега.

„Толкова някой да си ме гледа като писано яйце не ми се е случвало. Попаднах и аз на мъж на място“, доволна е ромската перла. Журналисти разузнаха от нейни близки, че избраникът й също е с гореща кръв. Той обаче бил от т.нар. „бели цигани“ и с певицата били доста интересна двойка.

„Не се разбира хич, че той е от нашата боя. Като застане до нея – все едно циганка и българин, но са хубава двойка“, споделят приятели на певицата, които този път й стискат палци да е открила истинската любов.

Близките на Софка издават, че годеникът й е много сериозен мъж и дори се е доказал в обществото. Бъдещият мъж на певицата бил от Бяла Слатина, имал 2 висши образования и бил заможен. В момента се занимавал със средно голям семеен бизнес, който съвместявал с ролята на общински съветник от родния си град.

„Добре се уреди с него, а и ще дава пример на Лоренцо да учи и да преуспее. Стига е дундуркала разни музиканти“, отсичат приятелите на Софка и припомнят, че всички уж силни половинки до нея досега са били неспособни да се грижат за семейство.

Самата тя неведнъж се е вайкала, че все й се налага да е и жена, и мъж и да издържа фамилията. Така било и с първия й любим – музиканта Петър, от когото е детето й, и с втория – 9 години по-младия Дачо, който, освен че й беше доведен син, изпълняваше единствено ролята на неин шофьор и слуга.

Именно за него Софка не сполучи 2 пъти да се омъжи. Ромската перла беше организирала и дори платила церемониите, но така и не стигна до олтара.

„Доста пари загубих от провалените сватби. Първата сватба трябваше да е в Японския, втория път трябваше да е в „Шератон“. Бях предплатила капаро за украси и за разни други работи… Изгоряла съм с приблизително 40-50 000 лв. за всяка една сватба, или към 100 000 лева общо казано. Ако обаче сватбите се бяха състояли, трябваше доста още да се плаща. Обичам като се прави нещо, да е хубаво“, обяснява Софка. И този път обаче тя е решила да организира пищна церемония.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *