Снежана Макавеева – арестувана в Милано след пиянска оргия!

Снежана Макавеева

  Красивата актриса от хитовия сериал „Под прикритие“ Снежана Макавеева едва отървала три месеца престой зад решетките в италианската столица на модата Милано, се разбра от достоверен източник.

Моделката, която в сериала влиза в ролята на непълнолетната дъщеря на инспектор Попов, била на 16 години, когато успяла да се оплете в сериозни Неприятности.

В Италия тя се събрала с голяма и шумна компания, решила да се позабавлява, както му е редът. Събитията доста бързо излезли от контрол. След няколко часа бурна забава на Снежана й се наложило да изтрезнява набързо в ареста в Милано. Едва ли освестяването й отнело много време, тъй като зад решетките тя разбрала, че има тройна присъда – за вандалство, лъжесвидетелство и кражба.

Единствено фактът, че по това време е непълнолетна, успява да я спаси от продължително пребиваване в ареста. За подобно провинение италианското законодателство предвижда затвор три месеца. Вместо това тя светкавично била депортирана в България.

Снежана Макавеева отдавна е известна в арт средите с буйния си и необуздан нрав.

Все още се носят легенди за кандидатстването й в НАТФИЗ, когато на приемните изпити трябвало да изпълни еротичен танц. Красавицата толкова се вживяла в изкусителните движения, че пленила комисията и си осигурила следването в най-престижното висше учебно заведение за артисти в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *