Сменят Генка Шикерова и Константин Караджов

На Генка Шикерова и Константин Караджов им липсва харизма
На Генка Шикерова и Константин Караджов им липсва харизма

  Сутрешният блок на Би Ти Ви, който до скоро беше най-голямата гордост на телевизията и събираше половината от всички зрители пред екраните, е най-големият проблем на шефовете на медията.

Тандемът Генка Шикерова – Константин Караджов бързо загуби позиции и вече чувствително изостава зад Ани Цолова и Виктор Николаев по „Нова“. В случаите, когато са гледани, разликата между двете конкурентни медии е много малка.

Люба Ризова
Люба Ризова

Зрителите смятат, че тандемът Генка-Косьо не е достатъчно харизматичен, а Шикерова се прави на интелектуалка, което отблъсква аудиторията в по-малките градове и селата.

Шефовете на Би Ти Ви признали, че не са направи правилния избор с новите водещи на Сутрешния блок. И двамата имат добри журналистически качества, но между тях не се получава синхрон и поведението им е някак изкуствено, анализирали босовете.

Още отсега шефката на новините и актуалните предавания в Би Ти Ви Люба Ризова търси трескаво заместници на Генка и Косьо. Рокадата трябва да бъде извършена до месеци, защото сутрешните блокове по телевизиите диктуват новините във всички останали медии през деня и са изключително влиятелни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *