След стрипт*йза на „Герена“ обявиха Ивайло Петев за най-сек*и треньор

Запалени футболни фенки признаха пред репортер, че Ивайло Петев е най-сек*апилният български треньор.

Ивайло Петев
Ивайло Петев

Бившият наставник на „Лудогорец“ се различавал драстично от всички останали специалисти в страната. „Личи си, че Ивайло Петев отделя много време за себе си. Никога не сме го видели необръснат, раздърпан, неогладен. Всеки път е прекрасен“, признават красавиците. Огромно впечатление на момичетата прави и поведението на Двукратния шампион с „Лудогорец“. За разлика от другите треньори Ивайло Петев е много въздържан, не си позволява да репликира съдиите и да търси вина за даден неуспех другаде освен в себе си. „Такива мъже обичаме – мъжкари, а не този или онзи им виновен“, категорични са мацките.

Ивайло Петев Те обаче не отрекоха, че освен Ивайло Петев впечатление им прави и националният селекционер Любослав Пенев. Легендата на ЦСКА е сред най-желаните българи.

Публична тайна е, че победителката в конкурса „Мис България“ 2011 година Ваня Пенева мечтае за леглото на Ел Голеадор. Тя дори засне фотосесия с екипа на ЦСКА и се опита да се заиграе с бившия футболист на „червените“ Спас Делев.

За мераклийки на Любо Пенев се смятат още Мис национален отбор по футбол Тереза Райкова и хитовата манекенка.

Вероника Стефанова. Наскоро те също позираха с червената фланелка.

Другият голям плейбой сред треньорите е Георги Иванов – Гонзо. През годините „синята“ легенда имаше удоволствието да споделя леглото си с момичета като Цеци Красимирова и Светлана Василева. Пред журналисти фенките признаха още, че не биха отказали внимание и на бившия халф и сегашен помощник на Милен Радуканов Светослав Петров. „Светльо също е голям красавец.

Докато работеше в ЦСКА, само заради него идвахме да гледаме мачовете на отбора“, откровеничат момичетата.

Те обаче отправиха сериозна критика към бившия наставник на „Левски“, „Славия“, „Локо“ (Пд) и „Локо“ (Сф) Емил Велев – Кокала. „Ако очите не бяха така подути говореше по-свързано, сигурно жените щяха да му се редят на опашка“, смятат фенките. На Вили Вуцов пък препоръчват да си обръсне главата.

Под острата критика на сек*апилните привърженички попаднаха още Александър Станков, Адалберт 3афиров, Сашо Борисов и Петър Хубчев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/yY0Py5gk_No

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *