След развода: Ани Салич се разхубави и забогатя!

Ани СаличАни Салич най-после е свободна жена!

Тя е уредила развода си с Бранко Салич и е поискала да влезе в сила брачният им договор, който двамата подписали преди шест години след поредната си раздяла и сдобряване.

Мирът в семейството не издържа дълго и тв водещата и бившият й съпруг са разделени от няколко години. Те на няколко пъти си даваха нов шанс, но така и не успяха да залепят счупеното помежду си. Причината е страстта на сърбина към хазарта, софрите и сгодните женици.

Сега двамата най-после сложиха край на семейните си отношения, а  благодарение на предбрачното споразумение, Ани получи семейния апартамент в София, където гледа децата си и като бонус- жилище в Свети Влас, което двамата купили с общи пари, за да карат спокойно ваканциите си на морето.

Салич побързала да се отърве от морския апартамент и да попълни семейния бюджет, тъй като плаща доста солидни суми за частните училища на отрочетата си.

Освен това, тя се замогнала и вложила част от парите във външния си вид. След като мина периода, в който беше пълна и депресирана, сега тя е влязла във форма, пази диета, ходи и на фитнес. Освен това се облича много по-свежо и демонстрира женственост.

Колегите й споделят, че вече е станала по-приветлива, усмихва се, шегува се и буквално е нов човек.

Ани БранкоЯвно бракът й с Бранко много я е потискал. Ани е домошар, радетел на семейните ценности и дълго се опитвала да вкара мъжа си в правия път.

След като най-после разбрала, че това няма как да се случи, водещата се примирила с развода.

Дали ще отвори сърцето си за друг мъж, никой не знае, но първите признаци на свободата вече са налице. Усмихната, освежена и готова за ново начало. Каквото и да е то.

Често е засичана и в местния шивашки бутик, където редовно прекроява дрехите си в унисон с новата си визия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *