След поредния запой Митьо Пищова едва не се възнесе! Вижте в коя болница пощипва сестрите:

Митьо ПМитьо Пищова бе докаран по спешност с линейка на УМБАЛ – Бургас с тежест в гърдите и аритмия.

Вечният плейбой, кандидат за кмет и даже за президент, е с тахикардия и в прединфарктно състояние.

Той припаднал по време на поредното парти в Слънчев бряг, където купонясва всяко лято. Там той отсяда в апартамент и организира конкурсчета в различните ресторанти за всякакъв тип миски и красавици, като прибира солиден хонорар от наивничките.

Последната оргия се състояла тази нощ и протекла с много мацки и много пиене. 63-годишният купонджия обаче не издържал на темпото и подбелил очи.

След като го свестили в болницата, той започнал да мята белтъци към младите лекарки в шоковата зала и да разправя на сестрите, че питонът му все още работи и като се поосвести, може и да ги ощастливи.

Митьо джакузиНе сме попадали на подобен пациент. Другите се потят от страх, а той си мисли за се*с и се закача с персонала. А е в прединфарктно състояние и се опитваме да го стабилизираме, казаха лекари. Показателите му не са добри и правим всичко възможно да върнем сърцето му в ритъм. Но ако ще се заглежда по всяка сестричка, ще е трудно.

Пищова вече е в самостоятелна стая и е включен към най-добрата апаратура.

Трябва да изкарам сезона и да събера парички за джакузито си. Още ги поря като риби и нямам намерения да се предавам, държал речи плейбоят на всеки, който искал да го слуша.

Но за всеки случай си бил написал завещанието и бил сигурен, че оргиите в палата му ще продължат и след него, ако лекарите се окажели некадърни да го върнат към живота, казаха втрещени медсестри.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *