След като взе “Ферарито” от Слави, Метин Енимехмедов лапва 60 бона от “България търси талант”

Метин Енимехмедов накара жури и публика да затаят дъх с ефектното си изпълнение

За първи път съ­жалявам, че не съм жури на “България търси талант“! Откровението беше напра­вено лично от Маги Халваджиян ден, след като Ме­тин Енимехмедов взриви публиката с изпълнението си на сцената. Брилянтни­ят му танц „Магическа фе­ерия“, накара продуцентът на шоуто да съжалява, че не е изгледал лично пред­ставянето на бургазлията на живо. Не по-малко сащисани останаха другите членове на журито – Хилда Казасян, Любен Дилов, Краси Радков, както и во­дещите Мария Игнатова и Алекс Раева. Всички опре­делиха Метин като „нечовек“ и „талант на светов­но ниво“, заради умения­та, които демонстрира на сцената.

 Сега, след като бургаз­лията се класира за фина­ла на шоуто, повечето зри­тели са убедени, че той ще е победителят. Никой няма да се учуди, ако младежът наистина спечели шоуто за таланти. За разлика от другите участници, срещу които критици не липсват, Метин е любимец на пуб­ликата и фаворит за го­лямата награда от 60 000 лева.

Червеното "Ферари", което спечели от шоуто "Танцувай с мен"

  Победата в „България търси талант“ обаче няма да е първа за Енимехмедов.

 Преди пет години той беше избран за №1 след есемес гласуване в „Тан­цувай с мен“ в рамките на „Шоуто на Слави“. Метин обаче остана в спомените на зрителите не толкова с танцовите си изяви, кол­кото с големия резил на финала на предаването.

 Когато заедно с Дългия излязоха да пробват наградата – „Ферари“ с цвят червен, се оказа, че колата не иска да запали. Цели 10 минути побеснелият от яд Слави въртеше ключа и се мъче­ше да стартира двигателя на мощното возило, но без резултат.

 След голямата излагация колата беше закарана на ремонт, за да бъде премахнат проблемът със запалването и Метин да се вози спокойно в нея. Ферарито обаче донесе само неприятности на Енимехмедов.

 Малко след като се при­брал в родния си Бургас, танцьорът научил каква е истинската причина кола­та да не запали. Всъщ­ност автомобилът имал дефект от самото начало. „Ферари“-то било собстве­ност на силов бандит от Хасковския регион, след което било конфис­кувано и попад­нало в близ-кото до Алексей Петров застра­хователно дружество „Лев Инс“. За да се отър­ват от развалената кола, хората на Трактора я про­бутали на Дългия срещу нищожната за подобен клас возило сума от 40 000 лева, след което Слави я харизал на шампиона от „Танцувай с мен“ Метин.

Метин Енимехмедов

  Злополучната предисто­рия на „возилото обаче е най-малката от всички злини стоварили се върху собственика му. Танцьор­ът станал обект на върли подигравки от страна на съгражданите си, задето кара каръшка, пък уж тузарска кола. „А, ето го Метин със счупеното „Ферари“, бил най-честият израз, който Енимехмедов чувал зад гърба си. Огнената кръв на младежа бързо кипвала и на няколко пъти той вля­зъл в ръкопашни схватки, за да брани достойнството си. Два от побоите дори са записани в полицията. Първият е от 2008-ма, ко­гато Метин е прибран в ар­еста за 24 часа, а вторият е три лета по-късно, когато освен че буйства, танцьор­ът се опитва да избяга от органите на реда и пребива полицай за да се отскубне от бе­лезниците, които той иска да му сложи.

 Целият екшън се разви­ва доста, след като Метин се е разделил с червено­то Ферари. Бургазлията не само се забърква в скан­дали заради колата, ами няма достатъчно пари за поддръжката й. Затова, след като няколко месе­ца я кара, той я продава на съмнителен субект от Бургаския регион, който според местната клюка, е приближен на стра­ховития гангстер Митьо Очите.

 Неблагоприятните обстоятелства в живота на Метин не свършват дотук. След като се отървава от Ферарито, той изпуква парите от продажбата му само за няколко седмици. Теле­визионната слава пък отдавна се е изпарила така че младежът е принуден да се върне към старата си работа – аниматор по хотели в Слънчев бряг. После си купува пикап, за да се пробва в разнос­ната търговия, но и в това удря на камък. До миналото лято, Метин прави планове за чуж­дестранна кариера и замисля да замине за Лас Вегас. След побоя и агресията към полицай обаче, срещу него има повдигнато обвинение и той не може да напусне страната.

 Светъл лъч за себе си Метин съзира, кога­то чува рекламата за втория сезон на шоуто „България търси талант“. Записва се без колеба­ние и днес вече е на финала. Стиска палци да спечели наградата от 60 000 и се зарича този път да не ги прахосва, а наистина да ги инвести­ра в нещо смислено за бъдещето си.

Още сензации:

loading...

12 Отговора за "След като взе “Ферарито” от Слави, Метин Енимехмедов лапва 60 бона от “България търси талант”"

 1. Сказки   24.05.2012 at 14:46

  Слави Трифонов си работи за Алексей Петров. Както и Сашо Диков. Иван Бакалов..

  Отговор
 2. M.M.П.   25.05.2012 at 8:07

  Аз вчера не го гледах и сега търсих кой е спчелил българия търси талант и ми е чудно кой е спечелил

  Отговор
 3. HHHHH   28.05.2012 at 14:14

  Има ли по-талантлив от Метин?!?НЯМА! Нека да спечели момчето, а комплексарите да си ядат калтърмите!

  Отговор
  • НАДЯ ПОПОВА   28.05.2012 at 23:39

   МНОГО Е ДОБЪР,УМЕНИЯТА МУ СА НЕ ОСПОРИМИ, АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО,ЗАЩОТО ГО ХАРЕСВАМ И ВИНАГИ ,КОГАТО ГО ГЛЕДАМ МЕ ЗАРЕЖДА ПОЗИТИВНО… 🙂

   Отговор
   • Поля   29.05.2012 at 20:14

    Наистина представянето му е брилянтно! Заслужава наградата! 🙂 А гласът ми за него е даден и ще бъде даден отново!

    Отговор
 4. bg tarsi talant   29.05.2012 at 18:23

  adski e bobur(H)

  Отговор
 5. vui4o3   04.06.2012 at 13:56

  А,че се появи на сцената със според мен силно разработена стратегия и изкуствена усмивчица,с които заблуди сума ти хора да гласуват за нея-за това не се и говори??????

  Отговор
 6. vui4o3   04.06.2012 at 13:59

  Ето защо Метин ,комуто се покланям дълбоко,трябва да хваща първия самолет до Вегас да направи кариера и да не се връща тук!!!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *