Слави Трифонов ругае като каруцар по таксиметров шофьор

Слави Трифонов не е на себе си от яд заради пътния скандал с Шишо Бакшишо

  Слави Трифонов намери идеална мишена, върху която да излее гнева си, натрупан през последните седмици. Докато отиваше на работа в Би Ти Ви във вторник сутринта, учиндолският шоумен спретна зрелищен скандал на един от най-възловите столични булеварди.

Слави хвърчеше по пътното платно с огромния си джип, а в един момент изненадващо реши, че трябва да премине в съседна лента. Трифонов явно живее с мисълта, че е Господ на пътя и може да засича всички, но в случая си намери майстора. Нахакан таксиметров шофьор набързо му показа, че в движението има правила, а не богове.

Таксиджията не даде предимство на мощното возило, което буквално побърка водещия. Слави се обърна към водача на жълтия автомобил и изля в лицето му вълна от всевъзможни псувни и обиди, за които може да му завиди дори най-изпечен каруцар.

Учиндолецът сипе сочни псувни върху таксиджията, който не му дава предимство да премине в съседната лента

Онзи също не остана длъжен и въпреки, че разпозна шоумена, изпрати сочна попържня по адрес на майка му – известната на зрителите мама Здравка.

Цяло чудо бе, че в този момент Дългия бе сам, без охраната си. Обикновено Трифонов пътува ескортиран от още един джип, в който се мъдрят двама бодигардове. Те имат задачата да „респектират“ останалите участници в движението.

Таксиметровите шофьори никак не са почитатели на Слави. Собствениците на жълти возила се дразнят на образа на Шишо Бакшишо, който се подвизава в шоуто на Дългия. Героят на Краси Радков изкарва наяве най-лошите качества на водачите в таксиметровите компании, затова видят ли Трифонов на пътя, те не пропускат да го „поздравят“ с порция цинични изрази и ругатни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *