Слави Трифонов маха пилето

 

Слави Трифонов сериозно се е замислил да се отърве от папагала в шоуто си. Водещият буквално вече не може да понася  животното, което си прави каквото поиска.
Слави Трифонов сериозно се е замислил да се отърве от папагала в шоуто си. Водещият буквално вече не може да понася животното, което си прави каквото поиска.

В едно от последните предавания Пилето, както водещият галено нарича папагала си, излезе от клетката си и се качи на раменете му, докато той говореше с гостите си.

Птицата непрестанно закачаше Слави – опитваше се да го захапе по главата по врата, дереше го с ноктите си и му дърпаше костюма.

Пакостливият папагал изчерпил пърпението на водещия
Пакостливият папагал изчерпил пърпението на водещия

По едно време папагалът дори се опита да се качи на главата на водещия, докато той безуспешно се опитваше да го изгони. Слави дори не успя да стане и да изпрати гостите си, защото пернатото не слизаше от него.

Накрая Трифонов приключи шоуто като пиратски главатар – окичен с папагал на раменете, и едва успя да се качи на ескалатора си.

Откакто пернатият разбойник е в шоуто, Слави постоянно е обект на подигравки от страна на служителите си и на зрителите. Птицата се разхожда свободно из студиото на „Шоуто на Слави“ и излага Трифонов. У водещия е умряла и всяка надежда, че Пилето ще проговори някога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/zeJMmNIp94U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *