Слави Трифонов забрави майка си по празниците! Предпочете Мартина!

Слави Трифонов

  Слави Трифонов доказа, че коледни чудеса наистина съществуват, и развърза кесия за новогодишни бонуси на подчинените си. За пръв път от няколко години Дългия изненадал музикантите от „Ку-ку бенд“ и актьорския състав с щедри коледни премии, научихме от приближен източник.

За да бъдат още по-доволни и сюрпризирани, дни преди празниците Трифонов заявил на всеослушание пред колегите си да не очакват от него изненади. В едно от последните предавания за миналата година Годжи многократно подхвърляше в ефир уж на майтап, че босът му е пословично стиснат а и 2000 лева в днешно време не били кой знае колко пари, така че поне толкова можело да му се откъснат от сърцето.

Мама Здравка

За разлика от подчинените му и любимата Мартина, която получила за Коледа плик със 100 банкноти по 100 лева.

Слави изпратил на майка си и баща си само една хилядарка за празниците. За първи път той предпочел да прекара Коледа и Нова година в компанията на балерината Мартина, а не с родителите си и семейството на кака си Петя в родния Плевен.

Макар че била натъжена от липсата му, майка му Здравка все пак била доволна, че синът й най-после е завързал сериозна връзка, и за пореден път си пожелала скоро да я дари с внуче.

Не за първи път Слави демонстрирал сериозните си намерения към танцьорката Мартина. Преди няколко месеца шоуменът обърнал гръб на едно от любимите си занимания – лова на дивеч. Дългия спрял да излиза с дружинката с която доскоро ловувал. Пред авджиите водещият оправдавал липсата си с какви ли не измислени ангажименти, но всъщност истината била съвсем друга, разкриват негови близки.

Тъй като балерината била защитничка на животните, тя успяла да му втълпи да не отстрелва невинни четириноги. Влюбеният ерген се вслушал в молбите й и скъсал всякакви контакти с ловците от дружинката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *