Слави Трифонов живее във вилата на Таки!

Слави Трифонов купил къща в Рибарица

Най-актуалната мълва в софийския хайлайф гласи, че нова придобивка на Слави Трифонов е била вилата на Таки. Вилата на нароченият за нарко барон Христофорос Аманатидис -Таки се намира в известното с баровските си вилички тетевенско село Рибарица.

Селяните виждали всеки уикенд колата на Дългия. Слави пристигал да опуска сред прелестите на природата, далече от любопитните фенове. Според клюката учиндолецът си паднал по къщата след едно свое гостуване и я спазарил от ММА спортиста Любо Чука, който на свой ред я придобил от Таки. На Слави му допаднали високите дувари, гарантиращи му липсата на любопитни погледи и компрометиращи папарашки снимки. До дома, чийто двор се е разпрострял на цели десет декара може да се стигне само по малко мостче и е недостъпен с автомобил.

село Рибарица

Съселяните му споделяли, че Трифонов купувал ката ден по двадесет и пет кила сурово месо, според селската клюка той хранел две малки тигърчета в имота. След време те щели да охраняват вилата на Дългия. Кметицата на селото също потвърди, че известният водещ е станал с жител на Рибарица и че често се отбивал да посети имота, колкото до тигърчетата, тя не потвърди слуховете за тези животинки, но не ги и отрече.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TQEXGld3vHA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *