Слави съсипа Борис Солтарийски като му отне гаджето

Борис Солтарийски

  Вокалистът на „Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски не прилича на себе си. Снажният до неотдавна певец е доближил 100 килограма и вече изглежда доста угоен на малкия екран. Причината е, че врачанинът няма време да се храни здравословно и често посяга към калоричната храна посред нощ след участие.

Покрай стресиращата работа в предаването за по-малко от 7 години Борис е станал неузнаваем. От дългокосия кльощав рокаджия на група „Хазарт“ няма и помен. Той сякаш е погълнат от новото протеже, което Слави Трифонов смело лансира в шоуто си. Солтарийски видимо не спортува, а лицето му издава колко много килограми е качил. Ако преди лицето му бе по-скоро с овална форма, днес е кръгло като пълна месечина. Под брадичката му пък е започнала да се събира мазнинка, която създава илюзията, че има двойна гуша. Видно е, че е добавил поне 25 кила към осанката си!

Със Слави Трифонов

Врачанинът обаче няма никакви намерения да се вземе в ръце и да започне да спортува. Нещо повече, апетитът му става все по-голям с всяка изминала година. Негови приятели алармират, че освен с килограмите Борис има и друг проблем. Певецът често посягал към чашката, а за да му е вкусно след това, обичал да си похапва мазни деликатеси, които само още повече затруднявали отслабването му. Дори по участия в столични дискотеки певецът не пропускал да удари едно за отскок.

Любимото му питие е уискито, но неотдавна изпълнителят на „Любимец 13″ бе засечен да се налива с халби бира още в ранния следобед. Дори на работа в телевизията беквокалистът се появявал след поне едно питие.

„Всеки, който води такъв начин на живот като неговия, го разбира. Не е лесно непрекъснато да си на показ, трябва ти отдушник. Едни вземат наркотици, други търсят адреналина, като изневеряват и спят с безброй партньори, а Борис просто пийва и хапва повече“, опитват се да го защитят близки до Солтарийски.

Когато започна в „Шоуто на Слави“ преди 7 години, певецът бе заклет враг на подобен празен начин на живот. Първата му трансформация дойде, след като Слави го накара да се раздели с буйната си черна грива. Шоуменът не се задоволи само с това, за да комерсиализира протежето си. Трифонов го принуди да смени репертоара си от рок и хеви метъл музика на далеч по-продаваемата турбо-фолк чалга.

След това накара екипа си да започне да пише чака-рака парчета специално за Борис, с което му създаде съвършено различен имидж. Благодарение на него обаче изпълнителят се радва на голяма популярност в кръчмите и не може да се оплаче от липса на участия из цялата страна. С тях дори успя да си купи жилище в столичния квартал „Редута“ и да постави началото на един охолен и безгрижен живот. Успехът обаче му струва от скъпо по-скъпо.

Както е добре известно, покрай работата си в бенда, Солтарийски се загаджи с една от балерините на „Магаданс“ – Мартина. Двамата дори имаха планове да заживеят заедно и да си създадат семейство. След раздялата им обаче танцьорката се ориентира към далеч по заможен партньор – шефа си Слави Трифонов и остави Борис да ближе рани с разбито сърце.

„Раздялата с Мартина, която предпочете да скочи в леглото на шефа, го срина. Това го пречупи и го накара да започне да обръща все по-малко внимание на нещата около себе си. Тогава Борето напълня, започна да пие по-често и да не се интересува нито как изглежда, нито какво се случва около него. Стана циничен и саркастичен и доброто възпитано момче с бунтарски нрав просто изчезна“, твърдят приятели на врачанина.

По подобен начин други от хората на Слави също се занемариха ужасно, откакто започнаха работата си при него. Постепенно всичките актьори, с които Дългия работи през годините, стигнаха размерите на 100-литрови бурета. Нито Краси Радков, нито Любо Нейков бяха пожалени от стреса, който се отрази зловещо на фигурите им. Руслан Мъйнов пък едва наскоро стигна до мечтаната си фигура, която безвъзвратно бе загубил през годините редом със Слави.

 

Водеше Мартина по пицарии

Един от малкото случаи, в които Борис бе щракнат да интимничи с настоящата половинка на шефа си Слави, бе преди 3 години. Тогава Солтарийски заведе балерината от „Магаданс“ kда похапне в 3 през нощта в пицария. И докато фината дама се спря на салата, Борис събра сили за кревата, омитайки цяла пица. С този режим на живот никак не е странно, че певецът все по-трудно влиза в дрехите си и скоро ще стигне до размерите на Краси Радков и Банката. Бившата му обаче видимо се разхубави, откакто го замени с шефа си. Така де, парите променят!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *