Слави се разплака в ефир

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Сълзи в очите на Слави Трифонов предизвика 10-годишната Никаела Пашалийска от Костенец на кастинга за сценична партньорка на г-н Андреев. Шоуменът се трогна от таланта на малкото момиче и от емоционалното изпълнение на народната песен „Брала мома Ружа вете“.

Малката Никаела изпя прекрасно народната песен „Брала мома Ружа цвете"
Малката Никаела изпя прекрасно народната песен „Брала мома Ружа цвете“

„Това не е лесна песен и е много емоционална. Ти я изпя прекрасно и направо ми се насълзиха очите“, призна си Слави, а в очите му действително искряха сълзи. След кратка пауза водещият продължи с уточнението колко е трудно да предизвикаш у някого емоции. „По принцип в повечето случаи между изпълнителите и нас – тези, които ги слушаме, има като че ли стена. Много малко песни, а това е заради изпълнителите, могат да прескачат тая стена. Ти направи това нещо сега, като изпя тази песен. Прескочи всички стени и ни накара да се почувстваме така все едно сме вътре в историята на песента“, отсече Трифонов.

Никаела се усмихна скромно на хвалбите и продължи с изпълнението на следващата си песен, с която успя пък да развесели Слави.

Още веднъж шоуменът се трогна до сълзи от участничка в новото състезание, организирано в рамките на предаването му. Тогава Трифонов сподели житейски извод: „Любовта може да остане завинаги. Трудно е, но е възможно. Любовта към мама е завинаги и ти, и тя те обича завинаги“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *