Слави направи гаджето си Мартина шефка

Мартина Огнянова

  В последните няколко месеца Мартина стоеше далеч от телевизионния ефир. Балерината не участваше в проекта на гаджето си „Магаданс предизвикателството“ и това създаде впечатлението, че със Слави са в обтегнати отношения. Истината обаче се оказа по-различна – танцьорката си почивала, за да събере сили да поеме шефски функции в шоуто. Макар все още да не е обявено официално, именно тя е новата ръководителка на „Магаданс“.

Слави и Ива Атанасова флиртуваха нагло в ефир

Получавайки назначението, половинката на Дългия трябвало да преглътне един неприятен факт – флиртовете му с Ива Атанасова. До какъв точно етап са стигнали те зад кадър, само може да се гадае. Но понеже рядко се намира мома, която да откаже на Трифонов, можем да допуснем и еротична развръзка

Ива не само успя да докара до край шоуто, но навярно за нея ще се намери някоя нова сладка служба и в следващите проекти на учиндолеца. Мартина ще трябва и в бъдеще да търпи присъствието й край мъжа си, колкото и да й е неприятно. Успокоителното за танцьорката е, че ще си има занимания, които ще разсейват мрачните мисли от главата й. От юркане на балета на нея няма да й остава време да разсъждава наум за евентуалните изневери на Слави.

Дългокраката Ива Атанасова се изявява като модел

Слуховете, че Дългия и екранната му партньорка в „Магаданс предизвикателството“ са повече от колеги, циркулират още от началото на формата. Тогава младата дама седна на стола до Трифонов без никакъв опит като водеща. Постепенно обаче се отпусна и взе да се закача с шефа си и дори да прави намеци, че двамата са в по-специални отношения.

Близостта между двамата си пролича и по време на последния епизод от предаването. Тогава вместо да се радва, че форматът приключва и ще има повече време за лични дела, Слави видимо бе омърлушен. Атанасова пък се опитваше да му оправи настроението и смело флиртуваше с него пред многобройните камери в студиото.

В разгара на живото предаване Трифонов се поотпусна. Той хвана с две ръце Ива за шията, уж че я души, но това изглеждаше повече като сцена на интимност. „Съмнително е, когато мъж и жена се пипат пред всички с такава дързост. Нито Слави, нито Ива обаче се смутиха в ефир, макар че той после изглеждаше доста гузен“, коментират от екипа на вечерното Би Ти Ви шоу.

Атанасова бе избрана да води „Магаданс предизвикателството“ още в началото на март, припомнят запознати. Двамата с Трифонов обаче се познават от доста време.

Преди две години Ива бе част от друг проект на Дългия – „Претендентът“. Тя бе сред десетте финалисти на шоуто, а нейните най-големи козове без съмнения бяха перфектните й мерки, които щедро демонстрираше от малкия екран.

След като не спечели формата, Ива се загуби от медийното пространство, но не и от полезрението на Слави. Той с интерес наблюдаваше развитието й – как тя стана носителка на няколко приза за красота и дори победи в престижния международен конкурс Best Model of the World, от който прибра 10 000 евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *