Слави направил сефтето с годзила (120 кг.)

Слави Трифонов

  През годините, откак е на екран, Слави Трифонов си извоюва имидж на плейбой и ценител на женската хубост. В списъка със секс завоеванията му са не една и две родни хубавици. Разбира се, повечето от тях са му приставали, не защото е много красив, а заради общественото му влияние и звездния му статут.

Освен певицата Алекс Раева, психоложката Меги и танцьорката Mapтина, през леглото на Дългия са минали още писателката Ваня Щерева и актрисата Силвия Лулчева. Има и още много други дами, с които е разменял нежности, но техните имена не са известни на широката публика.

Слави не винаги е имал успех сред жените, отбелязват запознати с миналото му. И допълват, че особено трагични били първите му опити на интимния фронт.

На маса и в компания Трифонов се проявявал като майстор на вица и шегите, но чувството му за хумор не му помагало в свалките. Като ученик той все не можел да си хване гадже и всичките му връстници му се присмивали за това.

В първата си година като студент в Консерваторията шоуменът решил да предприеме мерки и да научи най-накрая що е то секс. На помощ му се притекли негови приятели, които се заели да го напътстват по тънката част. Дверите го посъветвали да отиде на дискотека, да удари едно две питиета и да се насочи към някоя по-разкрепостена девойка, тя сама щяла да му покаже как става всичко.

Слави послушал другарите си и успял да стане мъж, но не натрупал приятни спомени от първата си интимна нощ. Впрочем от многото поет алкохол той дори не помнел нищо от флирта си в заведението и бил крайно изненадан, когато се събудил в леглото с непозната госпожица.

„Това е една история, която никак не искам да си спомням. Жената беше няколко пъти по-голяма от мен, като се има предвид, че по това време бях доста кльощав. Сигурно минаваше 120 кг“, признава днес шоуменът.

Той няма идея как се е стигнало до момента, в който с въпросната дама се овъргаляли между чаршафите. Шокът от събуждането обаче помни ясно.

Когато Дългия отворил очи, годзилата до него се усмихнала лукаво и предложила да повторят заниманията си от през нощта. Трифонов обаче нямал никакво намерение да интимничи още веднъж с дебеланата и се оправдал с физическа немощ.

За съжаление пухкаведката не приемала „не“ за отговор. Тя го сграбчила в желязна прегръдка и той видял доста зор, преди да се откопчи.

„Да се видим пак някоя вечер“, рекла онази, когато Слави вече бил станал от кревата и обувал дънките си. В този момент той се зарекъл занапред да подбира внимателно сексуалните си партньорки.

Преживяването със 120-килограмовата дама далеч не е единствената комична случка в интимната биография на учиндолеца. Има и други, не по-малко забавни.

Преди няколко години писателката Ваня Щерева разказа как двамата с Трифонов се сближили, след като той решил да я изпрати след студентски купон. Тогава Дългия още не подозирал, че някой ден ще е богат и няма да ходи пеш по улиците.

Виолистът не разполагал с пари за такси и си правел сметката да съпроводи Ваня до дома й, а щом стигнат, да се намести в леглото й. Тя обаче се оказала серт и не го пуснала вкъщи.

За да я разнежи, Дългия решил да се просне като изоставено куче на чнерджето пред външната врата. Шантажът проработил. Когато по-късно Щерева излязла да провери дали Трифонов си е тръгнал, видяла върлинестото му тяло, сгънато на две, на постелката за изтриване на обувки. Нещо в сърцето й трепнало и го поканила вътре. Домакинята обаче не дала на Трифонов да припари до леглото й, а му опънала едно одеало на пода.

Едва няколко седмици по-късно двамата станали гаджета. Тогава Слави най-сетне успял да реализира съкровената си мечта да се намърда в топлия креват на Ваня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Слави направил сефтето с годзила (120 кг.)"

  1. Милен   07.03.2013 at 19:55

    И вас ще ви осъди както всички жълти медии за смотаното ви държание и измислиците който слагате за да бъдете известни !!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *