Слави лапва 1 милион от „Гласът на България“

Напук на противниците на Слави Трифонов, звездата му в Би Ти Ви скоро няма да угасне, коментират отлично запознати с делата на шоумена. Дългучът от Учиндол спечели поредния проект, за който кандидатства в телевизията, и тя ще налее рекордните 2, 5 милиона лева в джоба му – суха пара, с която ще трябва да подготви предстоящия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Третият сезон на изданието сартира през март, а вече текат кастингите. Според запознати бюджетът на продукцията е 2,5 милиона лева, а Трифонов щял да изкара 1 милион лева чисто от нея. С останалите пари щели да се покрият студиата и хонорарите на екипа.

"Гласът на България"
„Гласът на България“

Очевидно напролет ушите на българския зрител отново ще бъдат поставени на изпитание. Макар времето да доказа, че в малката ни страна музикален формат не може да роди звезда продуцентите продължават да залъгват привидно талантливи деца, че ще променят живота им и те ще са новата Преслава или Галена. Суровата истина обаче е, че нито на Магърдич Халваджиян, нито на Слави Трифонов, нито на Иван и Андрей им пука за наивните блянове на шепа пеещи мечтатели. Единственото нещо, което се върти в главите на продуцентите, са парите, които телевизиите биха им отпускали като бюджет, както и последващите стабилни приходи от реклама.

Въпреки че първият и вторият сезон на „Гласът на България“ бяха с доста спорен успех, липсата на качествени формати и добра българска продукция са накарали Би Ти Ви за пореден път да инвестира в проекта на Дългия, факт е, че победителите в „Гласът на България“ от излъчените досега два сезона – Стелияна Христова и слепият Ивайло Донков, са изключително неразпознаваеми лица, които дори не могат да се похвалят с хит еднодневка. Това обаче видимо не притеснява Трифонов и сие да продължават да залъгват певци и зрители, че шоуто променя съдби.

Не може да се отчете обаче далновидността в ръководството на Би Ти Ви, че остави третия сезон на музикалното риалити за напролет. Така предаването не се „сби“ нито с прекия му конкурент.

„X фактор“, нито с новаторската „Музикална академия“ по TV7. Облекчението идва най-вече за зрителите, които иначе препускат с дистанционното от канал на канал, заради сходните формати, които излъчват големите телевизии в праймтайма си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *