Скандал! Луиза Григорова е бременна от мъжа на Елена Петрова!

Луиза Григорова Мартин Макариев
Актрисата Луиза Григорова е заченала от мъжа на колежката си Елена Петрова – филмовия режисьор Мартин Макариев. Бившият на Елена не само е любовник на младата артистка, но явно и я е забременил, разкриха папараците на в. Уикенд.

„През седмицата влюбените посетиха акушеро-гинекологичен кабинет към диагностичен център на ул. Цар Симеон. Мартин докара Луиза със спортния си „Мерцедес“, а след като тя влезе за преглед, седна да я чака в близкото не особено луксозно кафене. Понеже денят бе слънчев, режисьорът избра маса на открито. Там започна да си играе с телефона, като междувременно си поръча и кафе в картонена чашка.

Луиза излезе от АГ-кабинета половин час по-късно. По лицето й можеше да се отсъди, че е изненадана от онова, което са й казали докторите. Красавицата седна до Мартин и отпи от неговата чаша. След което му сподели подробности за медицинската си консултация. После двамата се метнаха в автомобила и отпрашиха в неизвестна посока, пишат колегите от „Уикенд“.

Луиза и МартинЗапознати твърдят, че режисьорът и 25-годишната щерка на Ивета Григорова – шефката на модна агенция „Ивет Фешън“ са интимни от март. Влюбените обаче старателно избягвали да афишират връзката си, дори много от колегите им не знаели какво се случва помежду им.

Луиза и Мартин се запознаха още преди няколко години на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом“, в който и двамата бяха ангажирани. По онова време Макариев любеше друга колежка от продукцията – Елена Петрова. И не гледаше на значително по-младата актриса като на жена. Към Григорова той се ориентирал чак след раздялата си с екранната Боряна Касабова. Сега вече бил лудо влюбен в бившата моделка и дори й уреждал роля в новия сезон на „Под прикритие“, на който е режисьор.

Ако Луиза наистина е трудна, то бременността й е в начален стадий. По корема й все още няма издайническа подутина, а тялото й е като фиданка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *