Скандал! Лили Иванова иска пенсия, а дължи половин млн. лв. данъци на държавата!

Лили Иванова

Първата дама на родната поп музика, Лили Иванова пожела да получи и тя заслужена пенсия и то само 105 лева, но от данъчното я контрираха, че дължала на държавата около половин милион лева за неплатени  данъци.

Това го твърди самият министър на културата Вежди Рашидов и разкрива, че когато Примата му се обадила, за да моли за пенсийката, той направил проверка в НАП и се оказало, че Лилето дължи цели 505 000 лева данък. Вежди покани Лили Иванова да си плати дължимото, подобно на Азис и Васко Кеца и тя веднага съответно щяла да получи полагаемата си и напълно заслужена пенсия. Вежди Рашидов също изказа съмнения в твърдението, че е изгорял архивътна Концертната дирекция и затова нямало документи за осигуряване и внесени данъци на

Примата

изпълниителите и дори каза, че това е пълна лъжа. Счетоводителката на министерството поясни, че сумата от 505 000 лева неплатени данъци, според справката на Лили Иванова, съответстват на  доход над  5 050 000 лева. И следователно ако се прибавят и  отстъпките за артистични професии, които държавата позволява да се приспадат, това показва, че дохода на Лили Иванова за тези пет години, през които не е била редовна е в порядъка на 7 милиона лева.

ПАНАИРИ,ПАНАИРИ, ПАНАИРИ:
http://youtu.be/9wLNw5jcjIc

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Скандал! Лили Иванова иска пенсия, а дължи половин млн. лв. данъци на държавата!"

  1. Елизабет   02.09.2012 at 22:36

    Разбира се ,че ще търси пенсия.И тя е в правото си след като е работила и то много.Благодарение на нея , се разбра за нас като народ. ВЕЛИКА Е!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *