Скандал! Кучкова обяви война на Гонзовица! Няма да повярвате за какво се скараха!

Кучкова Гонзовица
Пореден светски скандал с главни действащи лица Светлана Василева и Елена Кучкова разтресе светските среди. Двете плеймейтки до неотдавна бяха първи дружки и деляха както едни и същи салони за красота, така и едни и същи приятелски среди. Само гаджетата все още не си бяха разменяли.

От седмица обаче двете силиконки не искат да се погледнат и се подминават като малки гари по събитията, на които се засичат. Поводът за краха на дружбата им се оказа изключително нетрадиционен, защото спорът не се разразил заради мъж.

Тъй като след напускането на „ВИП Брадър“ Гонзовица се зарекла да започне нов живот и да докаже истинските си качества пред обществото Кучкова я обвинила, че й краде идеите.

Първия ход на Светлана след финала на шоуто бил да организира среща с фенове в столично заведение, където да си побъбрят в неформална обстановка и обикновените момичета и момчета да имат възможност да я познаят извън светлината на прожекторите. По същото време миналата година и след участието си в същото риалити шоу Елена Кучкова организира подобна фен среща, на която нагости екзалтираните тийнейджъри с торта и позира любезно за снимки с тях. Дори на русата Елена Кучкова не й било трудно да проследи хронологията на събитията и установила, че Гонзовица досущ я копира.

Дскоро Кучкова и Гонзовица бяха неразделни приятелки
Дскоро Кучкова и Гонзовица бяха неразделни приятелки

По-големият удар под кръста обаче се оказала инициативата на Светлана да заснеме благотворителен коледен календар, средствата от който щели да се дарят на дом за деца, лишени от родителски грижи.

Броени дни преди това Кучкова се е разчекнала пред обектива със същата цел и възнамерявала като типична бивша плеймейтка да избяга от скандала и да се пренасочи към благотворителността.

Елена буквално побесняла, когато разбрала, че Василева за втори път плагиатства нейните хрумвания.

Информацията за благотворителната кариера на Кучкова изтекла от гримьора и фризьора й, които се грижат и за напудрения нос и накъдрените екстеншъни на Светлана. Елена се почувствала истински предадена и се зарекла, че ще си върне за подлия номер. Тя възнамерявала да извади кирливите ризи на Василева от миналото на бял свят, за да получи нужното възмездие, че отново няма да привлече целия шум и слава към себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *