Скандал! Изгониха Сашка Васева от “Пирин фолк”!

Сашка Васева

За съжаление на феновете, те няма да видят Дупнишката Мадона на Пирин Фолк. Тя трябваше да се изяви на 20-ия по ред фестивал, който ще тече на 8-9 септември в Летния театър на Сандански.

Нейните почитатели тръпнеха от нетърпение да видят с какво ще скандализира публиката тази година и се очакваше да е една от атракциите на Пирин фолк, но комисията я отхвърли от състезанието. Според журито тя ги изненадала преди дни с дуетен партньор, макар че преди това заявила парчето като солово изпълнение.

Явно в последния момент, за да е по-атрактивна за публиката Дупнишката Мадона привлече гръцки манекен за дуетен партньор.

Но според специалистите, оценяващи изпълненията на кандидатите, красавецът Андреас изобщо не можел да пее и затова изхвърлили Сашка Васева от фестивала. Тя щеше да се яви с хита си “Помниш ли Георги”. Текстът е на самата Сашка, а аранжиментът – на Орце Зафировски.

Пирин фолк

В крайна сметка, за да успокои страстите, журито ще допусне Сашка Васева, но само на рецитала на 9 септември, на легендите на “Пирин фолк”. Песента „Помниш ли Георги“ е нещо като своеобразно продължение на култовото парче „Не мога да те забравя, Георги“ от 1995 година, с която изгря нейната звездата на музикалния небосклон.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1lkg0pa_NFI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *