Скандално! Тенисистът Григор Димитров в секс тройка с Пиронкова и Шарапова!

Григор Димитров

  Григор Димитров е забъркал шведска тройка със своите колежки Цвети Пиронкова и Мария Шарапова, разбрахме сензационно от достоверен източник. Според него хасковлията, заслужил си прозвището Мистър Казанова, в рамките на месец-два се е срещал и с първата ни ракета, и с руския секс символ.

Поначало топ тенисистът рядко (да не кажем никога) коментира личния си живот. Точно поради този факт обаче постоянно е обект на пикантни клюки и спекулации по свой адрес. Гришо успял да опази в абсолютна тайна повече от

Цветана Пиронкова

приятлеките и служебните си отношения с Цветана Пиронкова, най-вече за да не вбесят баща й Енчо Пиронков, който е и неин треньор. Неведнъж републиканският шампион по кану е натъртвал на своите изисквания спрямо личния живот на известната си дъщеря. Той бил категорично против извън корта Цвети да завързва повече от служебни отношения със своите колеги с мотива, че подобни връзки единствено могат да навредят на кариерата й, а оттам и на банковите й спестявания.

Двете ни най-големи звезди на корта се сближили преди приблизително година, твърди нашият източник. Долу-горе по същото време тенисистите имаха участие в турнира „Хопман Къп“, на който се представиха като смесена двойка.

Мария Шарапова

Прехвърчалите хормони по време на състезанието в Австралия не се оказали просто мимолетни. В следващите месеци Григор и Цвети поддържали пламъка на любовта в Париж, допреди Димитров да напусне тенис академията на Патрик Муратоглу. И така до есента, когато рускинята Мария Шарапова пресече пътя на палавия хасковлия.

Според агента известно време Григор и „тъчал на два стана“. Не прекъснал срещите си с Цвети, като едновременно с това флиртувал и с рускинята, докато си изясни с коя от двете иска да продължи. Вестта, че Маша разваля годежа си с баскетболиста Саша Вуячич, наклонила везните в нейна полза. Още повече че Цвети Пиронкова пък също се лутала между Гришо и бившия футболист на „Локо“ (Пловдив) Мишо Мирчев.

Шведски онлайн таблоид пък тези дни допълнително подпали интригата около Шарапова и Димитров. Изданието се натъкна на информация, че човек от щаба на Гришо, който вече е част от академията на Жан-Франсоа Башло в Стокхолм, поръчал семпло златно колие в популярен бижутериен магазин. Вероятно тенисистът е редовен негов клиент, тъй като собственикът му предал на пратеника покупката за близо 3000 евро на юнашко доверие с уговорката, че ще бъде платена кеш веднага след завръщането на Димитров в града.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Скандално! Тенисистът Григор Димитров в секс тройка с Пиронкова и Шарапова!"

  1. Тъч   21.01.2013 at 9:48

    Как скандално? Похвално!

    Отговор
  2. Томето   23.01.2013 at 11:22

    И к’во трябваше да се види на това видео, бе, да ви еба пичицата лелина и нейната майка непоръбена да еба! Нещастни хемороиди!

    Отговор
  3. Хари   28.03.2013 at 7:52

    ВЕЧ-НА ДРУЖ-БА, ВЕЧ-НА ДРУЖ-БА!!

    Без майтап, колко съм си мечтал Маша, която е любимата ми тенисистка от години насам, да се свърже с наше момче, та по-щастлив бих бил единствено ако Маша и Гришо се оженят, или пък ако Маша ми пристане на мен самия.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *