Сиромашия! Строителният бос Динко Динев ходи с един костюм от 5 години

Динко Динев с жена си Соня на парти на Свети Влас. Соня вече я няма до него, но костюмът е на раменете му

  Тържествен юбилей навръх 1 август празнува хотелиерският бос от Свети Влас Динко Динев. Очилатият баровец и по-малкият му брат Йордан събраха 230 видни гости на яхтеното си пристанище край Несебър, за да отбележат 23-ата годишнина от строителния и хотелиерския си бизнес, но поканените коментираха оживено друг един юбилей – 5-ата годишнина на белия костюм на Динко Динев, който сякаш няма скъсване и молци не го ядат!

Бялото екипче на брат Динев, купено през зимата на 2007-а и надянато за сефте от туристическия крез през 2008-а, се оказа с по-голям срок на годност от съпруги, автомобили, яхти и самолети. За 5 лета Динко Динев съумя да се ожени и разведе два пъти, да завъди и пропъди безчет любовници, да подмени 4 автомобила („ферари“, „Бентли“, „Ламборджини“, „Мерцедес“), да смени три яхти „Азимут“, даже трампи и частния си лиърджет с по-нов и по-голям.

Брат Динев домакинства с белия костюм на банкерката Петя Славова

Единственото, което за цяла петилетка не омръзна на Динко Динев, бе да глади и пере белия костюм марка „Конт оф Флоренс“, за да посреща с него видните си гости и да празнува мултимилионните си сделки.

Легендарният костюм на брат Динев бе показан за първи път от олигарха на 1 август 2008 г. на традиционния коктейл на предприемачите на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ и оттогава е носен с усърдно постоянство от туристическия бос. За отминалите 5 години фоторепортери са документирали над 30 появявания на богаташа с лъскавата одежда, според тях костюмът на Динев е станал по-популярен дори от карираната риза на Дучето и от неизменното раирано сако на Боян Радев.

Макар и шит преди две от децата на брат Динев да се родят, бялата официална одежда е във видимо добро състояние – поне на пръв поглед сакото и панталонът не са кърпени, няма и следи от протриване. Да, Динко умее да пази вещите си и затова е милионер, по всичко личи, че яхтеният бос от Свети Влас ще облече любимата си дреха и на абитуриентския бал на най-малкото му дете, родило се преди 2 години.

Дано брат Динев още 100 години да носи със здраве красивия си бял костюм. Вярваме, че Динко, който се е доказал като патриот и меценат, ще съхрани още дълги години неизменната си официална дреха и ще я завещае в добро състояние на музея на Божидар Димитров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *