Синът на Стефан Данаилов – Владо обгазява съквартирантите

 

Владимир Данаилов

  Едва ли звездните му съквартиранти са предполагали, че ще се сблъскат с такъв сериозен проблем – да убеждават някого да ползва банята и да не изпуска газове. Нито намеците им, нито оплакванията и мрънкането им влияят на незаконния син на Стефан Данаилов. Владо удържа фронта и кара 12-и ден в собствен сос.

Категоричният отказ на 26-годишния проповедник се дължи на убедеността му, че грижите за тялото и потискането на естествените му нужди отвличат вниманието от основната цел на човека, а именно – да служи на Бог. Владо се разграничава от света на суетата, не желае да робува на тялото си, защото е тленно. Данаилов-младши служи само и единствено на духовните си нужди. За всеобща жалост на ВИП-овете мисията на Владо да се отдаде на Бог изключва някои основни хигиенни навици. Младежът не само не се къпе, но ходи и бос. Гази в градината, а след това се въргаля по меката мебел в хола. Това помещение Данаилов е окупирал още от първия си ден в Къщата. Тогава той обяви, че няма да ползва не само банята, но и спалнята. Щял да спи на земята в хола.

Мариана Попова

Нулевата хигиена на Владо Данаилов дразни все повече съквартирантите му. Зрителите на „ВИП Брадър“ пък броят колко дни синът на Ламбо ще издържи на молбите да се изкъпе. Заради странните си навици младежът бе обявен за малко луд и дразнещ.

Съквартирантите на Владо вече не могат да търпят безумните му проповеди и навици. Нервите не издържаха дори на миролюбивата Марияна Попова. Певицата си позволи да повиши тон, когато Владо я обяви за „надута“. Заключението Владо направи, след като Марияна се осмели да противоречи на твърденията му. Данаилов-младши обяви: „Моята пръдня не мирише, аз съм чисто Божие чадо!“. Марияна се усъмни в думите му и даже намекна, че е крайно време да се изкъпе. Владо се разгневи и заяви, че Марияна се изживява като звезда.

Певицата бе принудена да признае: „Не се срамувам. И аз пърдя“. Това не успокои Владо и скандалът му с Марияна продължи.

За да докаже на Марияна Попова, че газовете му не миришат, Владо я причакал в спалнята. Когато певицата се присъединила към съквартирантите си, Данаилов-младши се напънал и изпуснал газове.

„Не мисля, че е културно да се пърди пред всички. Не, че ние не го правим. Понякога се случва на човек, но той го прави умишлено“, сподели с ВИП Брадър Бони. Тя била сред 14-те съквартиранти, които вдишали газовете на Владо и се убедили, че не ухаят на парфюм, както твърдеше само преди часове.

„Пръдна пред всички и започна да се смее“, възмути се Никол, а Марияна допълни: „Пърди на всеослушание в тесни пространства. Майка му не му прави забележки. Не мога да прекарам и ден с това странно семейство“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *