Синът на Петко скара майка и мащеха

Мария Игнатова и Яна Акимова (вдясно)
Мария Игнатова и Яна Акимова (вдясно)

  Петгодишният син на Петко Димитров, Виктор, се е влюбил в новата му жена. Яна Акимова и е станал причина майка му Мария Игнатова и танцьорката да изострят още повече и без друго хладните си отношения.

Макар да е разведена с бизнесмена от десет години, водещата на „Господари на ефира“ трудно приела факта, че бившият й съпруг се е решил на втори брак. Петко и Яна, които си объркаха хормоните покрай съвместното си участие в „Денсинг Старс“, стягат сватба за 20 октомври.

Новината не се понравила на Мария Игнатова. Блондинката се притеснила, че наличието на друга жена в живота на Петко може да разклати силната й връзка с Виктор. Още повече, че детето се разбирало повече от отлично с мащехата си.

Малкият Виктор бързо се привързал към новата жена на баща си Петко
Малкият Виктор бързо се привързал към новата жена на баща си Петко

От близо две години Виктор живеел предимно в къщата на баща си, тъй като Мария била прекалено ангажирана с телевизионните си изяви. От това момченцето неизбежно страдало, защото рядко се събирало заедно и с майка си, и с баща си.

За хлапето Яна се грижела като истинска майка, твърдят от близкото обкръжение на бъдещия младоженец. Точно отношението й към наследника на Димитров му подействало като стимул, преди да се реши да й предложи брак. Петко се впечатлил, че Яна има подход към децата. „Затова и работим по въпроса за наш наследник“, споделил клубният бос.

Самият той признал, че Виктор и Яна се сдушили още на петата минута, след като ги запознал. „Виктор бързо свикна с нея. Постоянно ме пита за Яна, когато не сме тримата. Много се радвам, че си допаднаха и синът ми не страда от избора ми да сключа брак с Яна“, доволно обсъждал с приятелите си Петко.

Женихът обаче срещнал сериозна опозиция в лицето на бившата си съпруга за предстоящата му сватба. Бясната Мария от рано предупредила клубния бос, че въпреки поканата му няма да уважи церемонията. Двамата се пазарили за това да присъствали или не на нея Виктор. Мария клекнала и все пак разрешила момченцето да бъде шафер на сватбата на баща си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *