Синът на Нико Тупарев му одра кожата

Продуцентът не изпуска от погледа си 5-годишния си син. Докато малкият се катери по бъжетата, Тупарев стои на сантиметри от високата мрежа, за да окаже помощ в случай на нужда,

  5-годишният син на тв продуцента Нико Тупарев му е одрал кожата. Двамата не само си приличат визуално, но и ходят е еднакви дрехи, забелязаха всичко виждащите папараци.

Във вторник по обяд Тупарев заведе малкия Тома да си поиграе в столичния парк „Заимов“. Там бащата на „Биг Брадьр“ и „Стани богат“ се прояви като грижовен родител. Той оставяше сина си да лудува на воля, но в същото време не го изпускаше от поглед.

Тома е умалено копие на известния си татко. Когато излизат заедно, двамата се обличат така, че дрехите им да са в един и същ десен.

Нико се бе издокарал с изтъркани дънки на кръпки и патешкожълта риза.

В същите тонове бе накиприл и единствения си наследник, който носи библейското име Тома като покойния си дядо.

След кратка разходка в парка баща и син се отправиха към една от катерушките, направена от въжета. Малкият бързо полази като нинджа плетеницата, а Тупарев бдеше да не падне и му даваше наставления.

Самият Нико е рожба на късен брак. В интервютата си той е споделял, че заради възрастта на родителите си нямал с тях комуникацията, каквато имали другарчетата му със своите майки и бащи.

Тома юрка тpoтинетката си, а Тупарев подвиква на останалите хлапета в парка да стоят на дистанция от сина му, за да не пострадат.

За да не се чувства ощетен собственият му наследник, продуцентът гледа да прекарва с него всяка свободна минута. В мигове на разнеженост Нико капитулира пред чедото си и изпълнява всичките му прищевки.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Синът на Нико Тупарев му одра кожата"

  1. куку вести   02.09.2013 at 22:06

    Крайно глупав материал и крайно неточен. Ало, пресата, уволнете некадърните!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *