Синът на Мишо Шамара с голи какички на бар

9-годишният рапър може вече и да е съзрял сексуално, загрижени са майки
9-годишният рапър може вече и да е съзрял сек*уално, загрижени са майки

Простотията няма почивен ден, най-малко при Мишо Шамара. Варненският рапър, който иначе се тупа в гърдите, че грижовен баща и възпитава наследниците си по най-добрия начин, пласира за пари 9-годишния си син на голи каки!

Мишо Шамара никак не изглежда притеснен, че синът му е заобиколен от голи жени. Дори напротив - щрака с телефона си Лил Ша, за да го увековечи до бедра и задници
Мишо Шамара никак не изглежда притеснен, че синът му е заобиколен от голи жени. Дори напротив – щрака с телефона си Лил Ша, за да го увековечи до бедра и за*ници

Не, правописна грешка няма. Скандалният Шамар разбира бащиния си дълг по странен начин. В името на артистичната си кариера бащата качи наследника си на сцената на „Найт флайт“, на която обикновено облечените хора са кът.

По заповед на татко си, малкият рапър, наследил музикалната му дарба, трябваше да пее край тресящите се бедра и задни части на полуголите танцьорки.

„Това е възмутително! Детето си пееше песнички край какички, на които при по-резките им движения изскачаха гърдите изпод оскъдните и нарязани потници.

Малчуганът се чудеше къде да гледа – дали публиката или нагъзилите се танцьорки.

Ако синът на Шамара пробва с*кс на 10, после да се сърди на самия себе си“, скочиха срещу рапъра от Варна възмутени майки в социалните мрежи.

Още по-гнусен е фактът, че грижовният баща Мишо Шамара на практика е продал невръстния си син. Лил Ша бил качен до полуголите гърли като звезда от черно парти, за които татко му, разбира се, е получил съответния хонорар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/C-QM2IbrAkc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *