Синоптичката Станислава Цалова прави опити да забременее от 3 години

Станислава Цалова

  Станислава Цалова дава вид на жена, на която всичко й е наред. Ча­ровната Би Ти Ви синоптичка винаги грее усмихната на екран и сякаш нищо не може да помрачи доброто й настроение. Но, уви, и на нея щастието й не е пълно. Това, кето пречи на живота и да е перфектен, е липсата на деца в семейство­то й.

 Цалова е омъжена от 3 години, но до този момент съд­бата така и не й е дала шанса да стане майка. Това е най-голямата мъка на метеороложката и тя ряд­ко си позволява да говори за нея пред колеги. Желанието й да бъде родител е огромно, което си личи и от вниманието, с което обгражда хлапетата на свои близки.

 „С Данчо отдавна мечтаем, много силно го желаем. Но не трябва да на­силваме нещата, когато бебето дой­де, е добре дошло“, споделя болката си Станислава. А нейни колежки пък издават, че обмисляла възможност­та и за ин витро оплождане.

 Топ метеороложката се запознала с мъжа си, когато била студентка в университета. В онзи период тя вече работела и в Би Ти Ви и нямала време за гаджета. Вечер заспивала в 20,00 ч., а сутрин ставала в ранни зори за ефир. Затова и потърсила любовта в интернет. 

  Станислава, която тогава носела фамилията Трайкова, се регистри­рала в сайт за запознанства и не след дълго намерила профила на младеж на име Йордан. Писала му и му изпратила своя снимка по имейла, а той се втрещил от екзотичната й красота.

 След като глобалната мрежа ги събрала, двамата с избраника й открили, че ги свързват куп общи интереси. Макар, че Йордан е про­изводител на мебели и няма нищо общо с метеорологията, също като изгората си е русофил п почитател на детските песнички от съветските анимационни филми.

 Днес Стаси е категорична, че Дан­чо Цалов е любовта на живота й.

 „Никога не бих предположила, че един ден ще се омъжа за човек, с когото ни е събрал интернет. Но не съжалявам за избора си. Много съм щастлива, семейството ми е задруж­но, заедно правим плановете си и мечтаем“, казва синоптичката. 

На бял свят тя се появява преди 32 години в Со­фия. Майка й Ан­тонина и баща й Страхил и до момента обитават панелка в край­ния столичен квартал „Обе­ля“. Родителката на метеороложката се занимава с ръчно изра­ботване на бижута. Татко й пък е пен­сионер, но продължава да се труди като хладилен техник в сервиз.

 Екзотичните черти на лицето на Станислава са наследство от баба й – японка, и дядо й, кореец по произход. Навремето те живеели на остров Сахалин – между Страната на изгряващото слънце и Русия. Там се родила и щерка им Антонина. В Русия тя се запознала с българския си съпруг Страхил и не след дълго се пренесла с него у нас.

С майка си Тони Ким

  Станислава била кротко дете и залягала над уроците. Това се дъл­жало най-вече на строгия родител­ски контрол, упражняван над нея. Майка й и баща й планирали деня й до последната минута. Стаси хо­дела на плуване, на фигурно пързаляне, на аеробика, на йога и на какви ли не още кръжоци.

 През годините Цалова сме­нила бая желания за професионална реализация. Първото, което поиска­ла като малка, било да стане ватман. Като   пораснала обаче решила, че призванието й е да разна­ся пици. Чак в гимназията стигнала до извода, че от нея може да излез е добър синоптик.

 В Софийския университет я приели от раз. Във ВУЗ-а завършила пър­во география, а после близката до сърцето и произхода й японистика. В колекцията си от дипломи добавила и тапията по метеорология.

 Стаси е категорична, че главната заслуга да я гледаме всеки ден в прогнозата на Би Ти Ви е не нейна, а на майка й. Преди повече от 10 години госпожата случайно научила, че в България стартира частна теле­визия и без миг да се колебае пратила дъщеря си на кастинг.

Със съпруга си Йордан на сватбата им

  „Изискванията бяха английски, дикция, картографски и метеоро­логични познания“, спомня си вече опитната синоптичка. За майка й нямало съмнение, че след всичките изкарани курсове по картография и климатология щерка й е точният човек за представянето на времето. Преди прослушването в Би Ти Ви Стаси обаче не била на същото мне­ние. Даже се скарала с родителката си по този повод.

 „Изобщо не вярвах, че ще ме избе­рат и не се старах. Отидох, попитаха ме дали съм подготвила текст – не бях. Прочетох каквото ми дадоха и си тръгнах. Дори почти бях забра­вила за този кастинг, когато ми се обадиха, че съм избрана“, признава Цалова.

 Днес, всеки път, когато има дежур­ство в сутрешния блок, тя става в 4,00 ч сутринта. Час по-късно вече е в Би Ти Ви, за да подготви емисиите за времето. Докато дойде време да влезе в гримьорната, учи прогнозата за деня. Рови се усърдно и в сайта на Си Ен Ен, за да види има ли синоптични промени по света.

 Тя твърди, че в началото никак не й било лесно. Щом започнала да става популярно лице, кварталните хлапета всеки път й се подиграва­ли. Вървели след нея и подвиквали: „Днес времето ще е слънчево“, „Днес времето ще е облачно“. 

 

Омъжила се по маратонки

 Станислава Цалова била с мара­тонки на сватбата си. Нестандартното решение да нахлузи спортните чепици било взето заради друга нейна шантава приумица – да се даде на жениха си на покри­ва, разкриват присъствали на венчавката. В къщата, от която трябвало да бъде взета не­вестата, била оставена мнима булка. Разпозната, че е менте, тя признала, че истинската е на горния етаж. Това обаче се оказало пак лъжа – следва­щата дубльорка накарала младоженеца да се качи още един етаж. Накрая изходът бил един-единствен – покривът. Там Станислава очаквала своя избраник, производителя на мебели.

 ..Бяхме само двамата и видеооператорът. Беше много романтично“, разправя звездата. Качването и слизането по стръмната стълба криели опасност от подхлъзване и контузии. Затова и младоженката зарязала високите обувки и носела маратонки под бялата сватбена рокля.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Синоптичката Станислава Цалова прави опити да забременее от 3 години"

  1. Роберт Чапликов   16.05.2013 at 7:02

    За мен и мои близки приятели, Станислава Цалова е може би единственият интелигентен човек в тази телевизия. Не отричам съществуванеи на други стойностни хора там.
    Тя е изключително интелигентна, обаятелна, ерудирана, елегантна и стилна. Говори правилно и грамотно. Би могка да води един ограмотителен курс на Ани Цолова по отношение на грамотност, и курс по обноски, на имащия се за Джей Лено, Виктор Николаев.
    Ст. Цалова ми напомня за останалото в миналото ТВ легенди – чичко Филипов, Анахид Цонева, Мария Янкулова, Лили Ванкова, които бяха същото, което е сега Цалова.
    Най-искрено желая на тази хубава жена това, което е мечтата в живота й. Още повече, че нейното поколение даже ще бъде още по-подобрено копие на нея.
    Предавам на Станислава Цалова моите поздрави за това, което е!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *