Силвестър от “Нищо лично” с нова жена

Мария и Силвестър изглеждаха идеалната двойка
Мария и Силвестър изглеждаха идеалната двойка

  След много спекулации около брака си Силвестър Силвестров все пак се раздели с благоверната си Мария и официално обяви, че вече има нова връзка. Той открадна жената на брадъра Георги Алурков, който преди години грабна 300 бона от четвъртия сезон на „Биг Брадър“.

Ангелина Ангелова
Ангелина Ангелова

Името на новата изгора на Силвестър, известен още като Зюмбюл от Братя Мангасарян, е Ангелина Ангелова. Тя работи като сценарист в студиото, в което водещият на „Нищо лично“ е творчески директор. Очевидно творческият процес между двамата в един момент от съвместната им работа е преминал чисто професионалната дейност, защото Силвестър набързо забравил чаровната Мария, за която доскоро твърдеше, че е единствената за него. Той дори коментира, че в живота му нещата текат на принципа „проба-щастие, проба-щастие“, намеквайки, че и преди, и сега се чувства прекрасно с жените до себе си.

Ангелина има малък син, както и Силвестър. Тя се омъжи за бившия си вече любим брадър Георги, след като той взе от шоуто 300 000 лева. Но явно любовта й е намаляла рязко с намаляването на парите в банковата сметка. Сценаристката вече се кани да се мести да живее при шефа си.

Преди месец и половина Силвестър обяви, че се разделя с жена си Мария Силвестър и че двамата щели завинаги да останат брат и сестра. Това докара шок на феновете им, убедени, че двамата са идеалното семейство. После обаче се оказа, че всичко било слух с цел реклама преди старта на шоуто „Нищо лично“. „Щом се подиграва с брака си така, наистина ще се разведе“, проклеха го тогава по-суеверните. Прогнозата им вече се сбъдна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *