Сестрата на Преслава, Ивелина Колева кара любовника си да се разведе!

Ивелина Колева (вляво) със сестра си Преслава

  Ивелина Колева, сестра на фолк звездата Преслава, е изключително опасна личност. И тя като по-известната си роднина е изпълнител в „Пайнер“, но се занимава основно с фолклорна музика. Именно това я свързва с известния в цяла Североизточна България оркестър „Извор“ с ръководител Петър Гочев.

Ивелина дълго време се изявява в него, като мнозина симпатизират на талантливото момиче. Постепенно професионалните й отношения с Гочев се трансформират в любовни. Двамата дълго криели интимнатаси връзка, като постоянно се оправдавали пред роднини и приятели, че трябва да репетират за предстоящи участия и концерти. Така оставали сами колкото време пожелаят, без да будят

Петър Гочев

Сагата се развива във времето, когато Преслава набира скорост на музикалния фронт и става най-голямата звезда на „Пайнер“. Тя е така любезна да каже няколко добри думи пред Митко Димитров за сестра си и нейния оркестър. След като ги чува и с протекцията на своята най-актуална певица, димитровградският бос веднага подписва договор с двойката и издава албум с народни песни.

Доволни от живота, Ивелина и Петър вече не са толкова внимателни. Започват да остават заедно все по-често и за останалите членове на оркестъра става ясно за какво става дума. По това време в редиците на състава е и синът на Гочев – Галин, настоящ певец в чалга гиганта. Момчето, което е тийнейджър тогава, разбира за изневерите на баща си и го моли да зареже амбициозната и пробивна Ивелина. Хлътналият музикант обаче не иска и да чуе да изостави засуканата си изпълнителка и предупреждава детето да не се меси в личните му дела.

Галин се опъва, но в замяна получава як пердах от родителя си. Чашата на търпението му прелива и скоро майка му също научава какво се върти зад гърба й. Жената е крайно разстроена. Ивелина пък се възползва от създалата се нажежена обстановка и кара Петър да се разведе, за да могат да заживеят заедно. Музикантът е раздвоен и се чуди какво да прави.

Галин бил шамаросан от баща си Петър Гочев заради Ивелина

Жена му обмисля възможността за окончателна раздяла.

В крайна сметка обаче решава да спаси семейството си. Провежда сериозен разговор със съпруга си, в който участва и Галин. Тримата успяват да се разберат и изхвърлят Колева от живота си. Тя е уволнена като певица на оркестър „Извор“. Скоро среща своя бъдещ съпруг, омъжва се и ражда бебе.

В Добрич се носят слухове не само за тази история на семейство Колеви. Докато още е певица по кръчмите в родния си град, Преслава също редовно бръмчала с разни господа, някои от които били женени. Това не притеснявало едрогърдата девойка, тъй като нейната цел била да намери някой достатъчно платежоспособен да я извади от мизерията, в която тънела фамилията й. Всеизвестен факт е, че мечтата на певицата като тийнейджърка е била да има автоматична пералня. Някои от въпросните господа толкова си падали от пищните й форми и по певческите й възможности, че едва успявали да я прежалят след финала на отношенията им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *