Секс тарифата на Асдис Ран се срина в кризата!

Асдис Ран

Според последните слухове, исландската бизнесдама и модел Асдис Ран си докарвала екстра доходи като прави изискана компания на платежоспособни господа. Тарифата й, според запознати, допреди година била 2000 лева на час. Но заради кризата, напоследък русата изкусителка се принудила да я смъкне до 500 лева.

Самата Асдис яростно отрича тези слухове и ги нарича гнусни инсинуации. Както казва и самата Ледена кралица: „Аз съм изморена, писна ми от тези писаници по мой адрес“. И припомня , че е една от малкото жени, която била постигнала всичко сама. Красавицата е строга майка и се притеснява какво влияние оказват подобни приказки на подрастващите и деца. И се ядосва, че вместо да е като позитивен образ на младата работеща майка със собствена марка и стил, тя е изкарвана като лека жена. Излиза това,че в България всяка хубава жена изкарва парите си чрез секс, ядосва се Асдис. И

„Ледената кралица“

кометира раздялата със съпруга си- футболистът Гардар Гунлаугсон, че с него са се разделили, заради отдалечаване между тях двамата и липсата на интерес един към друг в даден момент. В момента Гардар живеел свой собствен живот в Исландия, а тя Асдис не иска все още да се връща там.


ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wBcykRLA-_s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *