Секс с Мис Ралица Тодорова струва 225 евро на час

Ралица Тодорова

  „Склоняваната насила“ да проституира миска Ралица Тодорова фигурира в три сайта за елитни компаньонки и свободно приема оферти за обслужване на платежоспособни господа за след две седмици, показа ексклузивно разследване. Тарифата на нашенката е – 225 евро на час.

Тази информация е в остро противоречие с официално разпространените твърдения, че шефът на модна агенция Мирослав Йончев и Антон Петров-Хамстера са принуждавали брюнетката да продава плътта си. И двамата в момента са в ареста и очевидно Ралица се подвизава в сайтовете за секс услуги по собствено желание, въпреки че вече е защитен свидетел.

Проучване доказа, че от няколко чуждестранни сайта за елитни компаньонки без никакви проблеми записват ангажименти за знойната нашенка за след броени седмици, след като се координират по телефона с моделката.

Ефектни снимки на Ралица Тодорова по бельо привличат естети срещу сумата от 225 евро на час в споменатите сайтове. Фотосите са публикувани в три сайта: www. amour-directory, com, www.belgium-models.com и www.allure-agency.com. На снимките единствено лицето й е частично закрито, но това не пречи ни най-малко защитената свидетелка да бъде разпозната.

В сайтовете за елитни проститутки Ралица Тодорова се подвизава под името Анелия. В информацията за нея е упоменато, че е модел на „Плейбой„, висока е 1,72 м и тежи 56 килограма. Именно снимките на Ралица на корицата на популярното мъжко списание примамват мераклиите в сайтовете. Според информацията от тях Ралица – Анелия, носи дънки размер 26 и чашките на сутиена й са „С“. Обожава азиатска и италианска кухня, хобитата й са да спортува, да пътува и да прави секс. Тялото й се отличава с чувствени извивки, а тя е способна да даде незабравими преживявания на мъжете, решили да платят 225 евро за компанията й, се казва в информацията на сайта www.allure-agency.com.

„Феноменалната фигура на Анелия, нейните разкошни секси извивки и перфектно оформени гърди, меката й и изнежена кожа и дългите й добре оформени крака ще ви очароват и разтърсят максимално.

Обещаваме, че няма да успеете да устоите на порива да я грабнете в ръцете си и любвеобилно да милвате женствените извивки на нежното й меко тяло“, категорични са от www. amour-directory, com.

Ето как протече връзката ни с въпросните сайтове.

Оказа се, че с два телефонни разговора в рамките на половин час може да се уреди интимна вечеря с миската с „нежно меко тяло“.

Първоначално се свързахме със сайта www. amour-directory.com на обявените телефони. Оттам ни обясниха, че Анелия не би могла да бъде поръчана в момента заради лични ангажименти. След като разбраха, че я търсим за датите около средата на юли, с охота ни обещаха, че можем да я поръчаме тогава.

По подобен начин протече и комуникацията ни с http://www. allure-agency, com. Свързахме се с администратор на сайта, който светкавично отговори хубавица. От сайта подчертаха неколкократно, че поддържат непрекъсната комуникация с нея. Запис на разговорите, както и писмената комуникация със сайтове са запазени.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *