Сексът и парите вече нямат значение за Елвира Георгиева

Елвира Георгиева

  Нa 50 години, които навърши на 9 юни, Елвира Георгиева може да каже за пътя след себе си, че е взела най-доброто от живота. Тя се омъжи два пъти по любов. Получи слава, пари, добра кариера. Осигури си и вечна младост, вземайки се с пластичния си хирург.

Разводът с композитора Владимир Наумов и женитбата с д-р Николай Георгиев преминаха по начин, скандализиращ само страничните наблюдатели. Певицата запази пълна коректност с бившия си мъж. Той и настоящият са приятели и бизнес партньори. С тях и със сегашната любима на Владимир, с която Елвира също става близка, певицата бизнес дама отпразнува половинвековния юбилей.

Елвира Георгиева е известна с хита за коминочистача и с най-сочните устни в забавната музика. С природните си дадености тя спечелва приза „секс символ“ още през соца.

Тя е и звездата с най-алергична кожа. Тази особеност силно я затруднява при избора на козметика. Затова използва само препарати на натурална основа.

Със съпруга си д-р Николай Георгиев

По идея на първия си съпруг, музикантът Владимир Наумов, Елвира уголемява бюста си при пластичния хирург Николай Георгиев. Целта е звездата на поп музиката да премине в лагера на попфолка в началото на новото хилядолетие. Песента й, посветена на мутрите („Борчо, борчо“), обаче не й донася очакваните успехи. Концертните участия започват да се свеждат все повече до кръчми. Елвира е объркана – повече от всякога се чувства комфортно като жена, и обратно – самочувствието й на певица е стъпкано.

През 2004 г. тя взима решението да слезе от сцената. И да признае на съпруга си, че е влюбена в друг.

Точно тогава се случило най-голямото чудо в живота й. Вместо да срещне демонстративни прояви на ревност, тя получава разбиране. „Любовта не трябва да се потиска, трябва да се изживее“, казва й Влади, мъжът, който в миналото се развежда заради нея. Тази негова реакция й помага без чувство на вина да преживее житейската трансформация. Заслугата на Наумов се корени в обстоятелството, че той практикува йога и съзнанието му е извисено над проявите на дребния егоизъм.

Елвира с бившия си мъж Владимир Наумов

Елвира заживява с д-р Георгиев. Още по-изненадващо настоящата й половинка предлага на бившата да заработи на шефска позиция в клиниката по пластична хирургия. Сегашната любима на Наумов пък става секретарка на просперищата клиника. Тя дава и уроци по английски на Елвира и Николай, които се амбицирали да попълнят тази празнота в познанията си.

„Наистина се ожених само по любов за Николай. Нито за пари, нито за реклама, защото тогава печелех повече от него а и той не беше толкова известен и успешен, колкото сега“, споделя Елвира, която е подвижна реклама на клиниката на мъжа си. Тя се възползва, от новостите в дейността на своя съпруг, но без да прекалява. Певицата младее и благодарение на ежедневните медитативни ритуали, които е научила от Влади. Всяка сутрин тя става около 5 часа, за да отдели време за медитация и да започне деня в синхрон с вселенските енергии. Нейни настолни четива са книги като „Разговори с Бога“. Интересуват я скритите възможности на душата.

Певицата си платила първата интервенция по уголемяването на бюста, защото тогава била просто клиент. Днес тя отговаря на въпросите на другите клиенти, дава напътствия, съвети, проследява състоянието им. В някои от ситуациите говори от първо лице като жена, натрупала солиден опит на свои гърди. След първата пластика бюстът й е претърпял още интервенции – с по-съвременни методи.

Елвира не крие, че страдала от подхвърлянията за „тройката“ с двамата й мъже. Често очите й се насълзявали. Най-трудно й било, когато срещала стари познати и те я питали как е. Тя отговаряла, че е щастлива, но чувствала, че не й вярват напълно. „Ще ме разберат само тези, които изключват в мисленето си парите и секса„, изгражда си устойчива формула най-известната казанлъчанка.

Тя е родена в Смолян, но израства в Казанлък. Потомка е на фамилия лютиери (баща й Георги Димитров и дядо й Димитър Георгиев са майстори на цигулки и основатели на фабрика „Кремона„) и завършва музикалната гимназия в Стара Загора със специалност цигулка. Като студентка в Музикалната академия Елвира спечелва конкурс за вокалисти към група „Сребърни звезди“ в Ансамбъла на армията, където шеф й е бъдещият й съпруг Владимир Наумов.

И двамата мъже на Елвира имат деца от предишни бракове, така че тя не е обект на несбъднати очаквания и по тази линия. „Когато трябваше да гледам деца, пеех. Сега вече е късно, но място за драма няма. Това е затворена страница за мен“, споделя юбилярката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *