Светослава Тадаръкова най-после се развежда

Светослава Тадаръкова

  Светослава Тадаръкова най-накрая ще получи свободата си. Известната журналистка се надява разводът й да стане факт до края на месеца.

„Повече от година се точи това дело и много ми опъва нервите. Съдията дори ни назначи на мен и съпруга ми психиатрична експертиза. Пълен кошмар! Радвам се, че най-накрая се вижда краят на този брак“, сподели преди дни тв звездата пред репортер.

Светослава недоумява защо никой не е обърнал внимание на сигналите които е подавала до Инспектората на МВР. Тя информирала компетентния орган, че е следена и подслушвана в продължение на цели 2 години, но нищо не последвало.

Димитър Тадаръков

„Направих си собствено разследване и разбрах, че паралелна структура е подхвърлила компромати на Тадаръков за мен. Връщайки лентата назад, се сещам за много любопитна случка. Срещна ме един мъж, година преди Тадаръков да подаде молбата за развод, и ме попита: „Абе, ако дадем някакви компромати на съпруга ти, ще се хване ли?“. Отвърнах, че това е невъзможно. Да, ама не! Явно е било възможно. Тези дни пак ще пусна сигнал за шпионирането и дано той бъде разгледан“, откровеничи журналистката.

В най-скоро време тя започва работа по пореден документален сериал. Героят на новата й поредица е Петър Дънов. Наскоро Светослава, която вече работи с фамилията Рудолф, показа сензационно интервю с истински вампири.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *