Светлана Василева във възторг! Гущеров си изпълни обещанието и й подари нещо уникално и много скъпо:

Светлана Василева се изфука с дългоочаквания подарък за сдобряване от Християн Гущеров – джип мерцедес! Плеймейтката се снима с новата си придобивка, паркирана в двора на палата на милионера, и украсена с панделка.

За луксозният подарък Гущеров- младши се е изръсил поне 100 бона. Но той хич не жалил за парите, тъй като обещал на Светлана именно такъв подарък, ако се върне при него.
Двамата се разделиха изненадващо точно ден преди рождения ден на Светлана на 21 декември. Блондинката беше жестоко обидена на милионерския син и дори се беше зарекла да не го погледне повече.

Той обаче решил да си я върне на всяка цена, като й обещал тузарски автомобил. Тактиката му се оказала успешна и Василева се прибрала при него точно седмица след раздялата.

Двамата прекараха заедно Коледа и Нова година. А Гущеров дори стигна още по- далеч, за да покаже на моделката колко държи на нея – по празниците я запозна с майка си Анелия Гущерова. Според мнозина, това е сигурен знак, че скоро на ръката на Светлана може да грейне и годежен пръстен.
Има и скептично настроени, които пък коментират, че това са евтини циркове и Християн

Гущеров никога няма да се ожени за плеймейтката със скандална слава. Освен това, той дори все още не е официално разведен със съпругата си Мария. Милионерът се бил зарекъл да й вгорчи живота и по никакъв повод да не й дава развод.
Светлана Василева обаче няма да търпи още дълго това положение, тъй като се е зарекла, че тя ще е новата госпожа Гущерова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *