Свекърви проклеха Емануела

Покрай поредното си сватбено фиаско Емануела затвърди печалната си слава на жена, която не е създадена за брак. Певицата е в процес на шумен развод, въпреки че мина под венчило само преди няколко месеца.

Емануела се изпокарала с майките на всичките си мъже
Емануела се изпокарала с майките на всичките си мъже

Емануела заяви, че причината да се разделят с Никола е била негова изневяра. Но близки до двойката са убедени, че в работата има пръст свекървата на певицата. Двете жени се намразили от пръв поглед и не можели да се гледат. Почти всички скандали, които избухвали между Емануела и Никола, рано или късно стигали до отношенията с майка му.

Емануела и Никола
Емануела и Никола

Възрастната жена отказвала категорично да приеме чалгаджийката в семейството си и не криела мнението си от нея. Певицата, която е известна с чепатия си характер, пък забранила на Никола да се вижда с майка си. За да е сигурна, че изпълнява нарежданията й, тя му звъняла през половин час и контролирала къде ходи и с кого се вижда. Запознати разказват, че телефонният тормоз, на който го подлагала, бил не от ревност, а за да го отдалечи от майка му. Ако го хванела, че се вижда тайно с нея, певицата се разфучавала и не го пускала да се прибере вкъщи. При всеки такъв скандал той бил принуден да й се моли под балкона и изпросвал прошка само с цветя и подаръци. На подобна сцена станаха свидетели и зрителите на риалити шоуто „Къртицата“.

В крайна сметка майката на Никола успяла да го убеди, че с подобна жена не може да се живее и че за двамата ще е по-добре да се разделят.

Оказва се, че това съвсем не е първият път, в който плановете за щастлив край на Емануела се осуетяват от недо волна свекърва. Прословутият лош късмет, който преследва певицата в любовта, тръгнал именно от подобен случай. Добре известно е, че синеоката сек*бомба била зарязана пред олтара преди години. Запознати отблизо с историята разказват, че бракът бил осуетен в последния момент от майката на младоженеца. Жената до последно се опитвала да го разубеди и в отчаянието си накрая го заключила у дома.

Така цялата церемония пропаднала, а след като случаят стана известен, в медиите се заговори, че певицата е урочасана никога да не стане булка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/ZSji_DyNOVE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *