Свекървата на фолкдивата Преслава я конкурира по тунинг

Преслава

 Снаха под чехъл се очертава да стане попфолк дивата Преслава, ако един ден прецени, че е финансово изгодно да бъде съпруга на младия гъзар Георги Станоев – Малката Бирма. Колкото е дребна и нежна, толкова е и вредна майката на 21 – годишния милионерски наследник Лидия Стано-ева. Пернишката бизнесменка, известна и със страховития прякор Скалата, се е заканила да стъжни животеца на звездата, влезе ли в къщата й.

Типично по женски, между двете дами назряло открито съперничество за това коя е по-по-най. Кандидат-свекървата не отстъпвала по тунинг на едрогърдата Преслава. Лъчезарната бизнес дама редовно се подлагала на разкрасителни процедури, за които не жалела финансови средства, казват съгражданите й от Перник. Майката на Пресиния любовник хвърляла безумни пари за почивки в Турция, Хонг Конг, Тайланд или в още по-екзотичното Макао, където азиатските козметици и масажисти полагали неимоверни усилия да подмладяват г-жа Бирмата, очевидно справяйки се повече от успешно.

Лидия Станоева е наближила 45 години, но пък изглежда поне с десет по-млада. Перничани мълвят също, че допреди време бившата шефка на местния „Миньор“ била като момченце в бюста, но след тунинг при известен хирург вече пъчи силиконова гръд, която гони по обиколка циците на Преслава.

Лидия Станоева - Скалата

  Оправната бизнес императрица вдигнала мерника на певицата, след като тя извъртяла номер на сина й покрай прословутата си почивка в Дубай, дни преди празника на влюбените, 14-и февруари. Преслава не се почувствала длъжна да информира Малката Бирма, че планира пътешествие в емирството. Мотивът й бил прост – там щяла да сложи рога на пернишкия си любим с друг смешник – плевенския му съперник Цветелин Маринов – Цуни.

„Стана огромен проблем, а Лидия направо издивя от яд по Преслава. Няколко дни от нея ни вест, ни кост. Притеснен, Жоро накрая й прозвънил да я пита къде е. А тя: „Амии, в Дубай“. И с кого? „Амиии, засякохме, стана случайно“, разправят оправданията на фолк звездата близки до семейство Станоеви.

Засичането обаче въобще не било случайно. Скалата, която има солидни връзки навсякъде, веднага разкрила чалга дивата че Цуни лично е купил самолетните билети за двамата от една и съща туристическа компания и в един и същи ден.

Още след тази издънка Лидия Станоева пробвала да раздели сина си от лъжливата овчарка Преслава, която очевидно била с отрочето й, за да го използва и цоца финансово.

Не успяла обаче тогава да убеди Малката Бирма, че не си струва да хаби чувства по певицата. „Но и това ще стане. Защото думата ми на две не става. Аз с цял отбор футболисти се оправях, с една Преслава ли няма да мога“, заканвала се Лидия Станоева всеки път, щом станело дума за меркантилната й кандидат-снахица.

Като стана дума за футболисти, няма интимни тайни пред бившата президентша на пернишките „чукове“. По времето, докато Скалата управлявала футболния клуб в миньорския град, редовно се намърдвала между сюрия голи мъже.

„Какво като съм жена, влизах си в съблекалнята на отбора. Като отивах при момчетата, примерно някой казваше „Шефката идва!“ и всички се покриваха кой с каквото намери“, обичала да си припомня футболните години Лидия Скалата. Нейният съпруг Евлоги Станоев-Бирмата, също е бивш футболист, подвизавал се из „Б“ и „В“ групите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *