Сватбата на Андреа на 27 април

Кубрат и Андреа най-после се решиха на сватба. Блондинката е готова и да стане майка
Кубрат и Андреа най-после се решиха на сватба. Блондинката е готова и да стане майка

  Звездата на българския бокс Кубрат Пулев ще се задоми преди един от най-големите мачове в кариерата си – този за световната титла. Той и половинката му Андреа планират сватба за пролетта на следващата година. Новината призна самата фолкпевица. Научихме от достоверни източници, че точната дата на церемонията ще е 27 април – само седмица след Великден.

Пайнерката не пожела да разкрие официално датата на щастливото събитие или други подробности около него, но наш репортер разбра подробностите от нейни семейни приятели. „Да, наистина с Кубрат плануваме сватба за пролетта на 2014 г. Отдавна мислим за това, но все не ни оставаше време да се заемем по-сериозно“, бе единственото, което каза певицата. Тя е с Кобрата повече от 7 години, припомнят запознати с връзката им.

Междувременно тези дни Андреа и Цвети Янева намериха сили да преодолеят онова, което ги разделяше в последно време. Двете не бяха първи приятелки, дори в отношенията им имаше хлад, но сега са напът да се превърнат в дружки. Първата крачка направи Цвети. Тя твърдо защити колежката си от нападките, които й бяха отправени тези дни заради присъствието й на откриването на учебната година в столична гимназия. Хитовата певица се притече на помощ в момент, в който Андреа имаше най-голяма нужда от подкрепа.

Цвети Янева първа се притече на помощ на колежката си
Цвети Янева първа се притече на помощ на колежката си

Изгората на Кубрат Пулев изпадна в немилост в обществото, след като с Валери Божинов даде старт на учебните занятия в 138-мо СОУ. Двамата раздадоха енциклопедии на децата, но акцентът не падна върху благотворителната им дейност. Започна яростен дебат защо точно те са поканени за 15-и септември, те ли ще служат за пример на подрастващите.

Обвиненията бяха насочени основно към Андреа като представителка на фолкжанра, който от мнозина е смятан за упадъчен.

Напразно пайнерката се опита да се оправдае и да обясни, че е приела да участва с най-добри намерения. „Посещението ми имаше една единствена цел – да покаже на децата, че книгата не само е прозорец към света, а отъпкан път към бъдещето. Ако това наричате „лош пример“, тогава представям си какви са критериите ви за доброто“, заяви в свое обръщение Андреа. Тя бе категорична, че не „фолкпевицата“ е проблемът на българското образование.

В момент, когато всички бяха настръхнали срещу нея, най-неочаквано я защити Цветелина Янева. Хитовата и винаги елегантна изпълнителка застана твърдо на страната на колежката си, като написа в личния си профил във Фейсбук: „Андреа е много по-достойна за подражание от много други „морални“ българи“.

Андреа и Кубрат Пулев Примерът на Цвети бе последван светкавично и от други певици. Най-яростна в защитата на Андреа бе Емилия, която постна цял ферман в социалната мрежа. И все пак повече вълнения предизвика позицията на Цвети.

В бранша се говори, че Андреа била изненадана и поласкана от жеста на Янева и го приела като подадена ръка. Тя също възнамерявала да направи нещо мило, та да могат окончателно да затоплят отношенията си.

Двете всъщност никога не са влизали директно в пререкания Виновни за смразяването им са интригантите, които пускаха слухове, че Цвети пречела на изявите на Андреа по концертите на „Пайнер“ – нещо, което изпълнителката на „За господина“ нито е правила, нито е имала властта да направи.

Злите езици се опитваха да втълпят на приятелката на Кубрат Пулев и друго, че Янева няма добро мнение за изпълнителските й възможности. Всъщност е точно обратното. Цветелина неведнъж е казвала, че Андреа определено има качества, щом като е толкова популярна сред феновете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *