САЩ обявиха Ваня Червенкова за опасна!

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е подала документите си за туристическа виза преди 2 години. Ваня искала да отиде на екскурзия в Америка, тъй като никога не е ходила там. Неочаквано за самата нея след щателно проучване от консулския отдел й ударили черен печат, който означава само едно: Че на бизнес дамата е отказан достъп до страната на Барак Обама.

Визата била отказана с мотива, че Ваня Червенкова е потенциално опасна за сигурността на Щатите и застрашава мира в страната. Поради посочената причина участничката в „Биг Брадър Ол Старс“ нямала право на повторно кандидатстване. (

По всяка вероятност в консулството на американското посолство са взели под внимание атентата срещу Червенкова преди 13 години. Покушението бе извършено посред бял ден на Централния пазар във Варна, а 36-годишната тогава Ваня бе простреляна с 6 куршума. Първият я уцелва под дясното й ухо, чупи й скулата, минава под окото и излиза през черепа. Вторият се забива в областта на врата отляво. счупва челюстната й кост и излиза през бузата.

„Третият се заби в гърба ми, като разкъса плеврата и белия ми дроб. Четвъртият разкъса дясната ми ръка, петият – дясното рамо, а шестият – ключицата. Не усетих болка, а страшно много топлина. Погледнах се: от няколко места от тялото ми струеше кръв. Опитвах се да поемам дъълбоко въздух, но при всяко вдишване кървавите струи ставаха все по-силни“, разказвала е за фаталния ден Червенкова.

Предполага се, че не само този черен факт от досието на бизнес дамата е наклонил везните на служителите в US посолството, за да не й издадат виза, а също и заради делата, по които дълги години Червенкова бе обвиняема за източване на ДДС в големи размери. През есента на 2010 г. обаче тя бе обявена от съда в Благоевград за невинна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *