Сашка Васева стигна до просешка тояга

Сашка Васева
Сашка Васева

Семейните драми на Сашка Васева нямат край. Ветеранката на фолка се оплака тези дни във фейсбук, че мъжът й Христо вече шеста година отказва да й даде развод. Господинът не щял да й върне свободата, защото се страхувал певицата да не му вземе половината от имането.

„Писна ми да съм и майка, и баща на децата ми. Мъжът ми харчи парите си по казината, а рожбите му и аз молим разни бизнесмени за помощ… Чашата преля, когато на имения ден на сина ни Христо-Никола дори не му се обади! Въглища и дърва ни даде треньорът Боян. Оцелявам от 6 години, както мога“, проплака дупнишката Мадона пред столичен ежедневник.

Семейството на дупнишката Мадона отдавна не се е събирало в пълен състав
Семейството на дупнишката Мадона отдавна не се е събирало в пълен състав

Тя и бизнесменът Христо Бакърджиев са съпрузи от 1999 г., като по време на брака си са се събирали и разделяли безброй пъти. Помежду им се е стигало и до физически сблъсъци, припомнят запознати с панаирите им.

Преди години Сашка била жестоко пребита от половинката си, като екшънът се разиграл в дупнишкото село Ресилово. Ченге: та от местното РПУ на 3 пъти се опитвали да озаптят пияния българин с германско гражданство. При последното посещение на патрулката певицата викала от ужас, барикади рала се в едно от помещенията на семейното си имение.

Скандалът избухнал през нощта. Съпрузите се скарали заради железа, складирани в задния им двор. Сашка имала неблагоразумието да ги изхвърли, с което предизвикала гнева на погълналия шише водка свой мъж. „Налагаше ме с юмруци и ритници пред сина ми. Беше озверял, крещеше, че ще ме размаже. Алкохолик е и става страшно, като пийне“, жалваше се Сашка тогава.

Веднага след инцидента тя си изкарала медицинско свидетелство. Според издадения от доктор документ певицата имала кръвоизливи в слабините и травми по цялото тяло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/VQn8LlbbqNA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *