Сашка Васева се дрогира от малка

Сашка пила амфетамини погрешка
Сашка пила амфетамини погрешка

Сашка Васева направи шокиращо признание – дрогирала се с амфетамини от дете. Нещо повече – благодарение на синтетичния наркотик тя успяла да завърши с приличен успех средното си образование. Днес обаче изпълнителката на „Левовете в марки“ е яростен противник на екстазитата и други подобни.

„По социализма имаше химико-фармацевтичен комбинат в Дупница. Покрай останалото се произвеждаха и амфетамини за арабския свят. Хората обаче не знаеха за синтетичните наркотици. И понеже бяха на аванта, ги изнасяха в найлонови торбички. Аз пиех от тях, а и цяла Дупница“, заяви сензационно Сашка в предаването „Горещо“. Пред слисаната водеща Венета Райкова ветеранката разкри също, че благодарение на въпросните таблетки е назубряла за отрицателно време дебелите тухли по марксизъм-ленинизъм. Изчитала учебниците на един дъх и запаметявала всичко до последната запетая.

Сашка Васева „Не знам какво им е другото въздействие на тези хапчета, но те стимулират мозъчната дейност. Аз си завърших средното образование на амфетамини“, сподели Васева. Но изрично подчерта, че се е дрогирала несъзнателно.

В 11 клас тя имала и друг порок – пушела. Цигари обаче пафкала не за удоволствие, а заради специалността, която изучавала – технолог по тютюна.

„Дегустирахме и разучавахме качествата му – острота, сух ли е или по-влажен, различните сортове и т.н.“, обясни звездата от дупнишкото село Ресилово, която след гимназията завършила и педагогика и дори за кратко била даскалица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/yTD7usUt51k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *