Сашка Васева в потрес! Вип Брадър ми отне кариерата!

Може ли една западнала кариера да се възроди от пепелта и то точно в предаване като ВИП Брадър?

Принципно да, ако не се казваш Сашка Васева и не летиш на крилете на прозрачния си комбинизон. Певицата, която близо 20 години не издаде нито един нов клип, за да се отдаде на майчинството, внезапно бе зарибена с идеята да влезе в предаването и всички стари фенове да я преоткрият. Но понеже това не е предаване за таланти и песенен конкурс, я оставиха малко да попее и я показаха такава, каквато е.

Образцовата майка спи до 3 следобед и чак тогава изгрява. Бившата звезда се тъпче като за последно и няколко пъти призна, че се чувствала като на курорт. Отказваше мисии по повод, че я боли крака, коляното, кръста, има фобии, не е за нея и така нататък. Държеше се като принцеса и цяла армия й прислужваше. Скачаше на високи токчета из Къщата, забравяйки за болежките.

„И какво сега? Аз се надявах, че веднага ще ме извикат да записвам песни и ще ме търсят във всички клубове да пея, а зрителите са видели единствено, че ям. Ми какво да направя? Имам си голям апетит, а апетит значи здраве“, изхленчи тя и се утеши с нов порция макарони на фурна.  А по време на формата качи цели 8 кила.

Напъните да изгрее отново на сцената наистина не дадоха резултат. И то по причина, че Сашка подходи грешно. Тя през цялото време изтъкваше болестите си, фобиите си, личните си проблеми и се държеше като егоист, на когото всички трябва да се кланят.

Васева спести и истината, която не е тайна за никого. Повтаряше като латерна мъжът ми това, мъжът ми онова, а тя мъж има само де юре. Човекът си живее от години в Германия и пет пари не дава за нея. Но е достатъчно богат, за да не го изтърве и му отказва развод. И го държи с децата в капан.

Ако беше малко по-истинска, малко по-борбена, може би някой щеше да й даде втори шанс. Но затънала в собственото си его и самосъжаление, явно ще остане отново в забвение.

„Ще си изям хонорара и пак ще си пея само вкъщи“ – изхленчи снощи тя.

А какво очаква?

Една кола продуценти да я чакат пред вратата ли?

Брадърът не бълва певици, не връща кариери – съдбата на всеки е само в собствените му ръце. А че има талант, не може да се отрече. Само няма воля да го превърне в бизнес.

За съжаление.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *